Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Акция: бутат остъклените балкони

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Sev написа:
    интересно ми е как точно ще ги събарят
    Определено ще е много интересно

Коментар

Остъкленията са бял кахър, особено тия винкелните. Ама колко народ познавам дето стаите им са разширени върху терасите - бедна ви е фантастиката. Ей тия стаи ако някой реши да ги бута - ще става весело. Щото това е най-незаконното. Това, че съм си затворил терасата да не ми вее - бошлаф. Съседката над мен - кухнята и е всекидневна изнесена върху терасата, хола и - още по-дълъг, изнесен върху терасата. Не я знам къде простира, но такова безумие не бих си причинил. Дори ако от мен зависеше - и кухненската тераса щеше да си стои открита - щях да си термо и хидроизолирам стените и да си оставя въздух за по една свежа глътка вечер/сутрин. Стаи обаче не съм реконструирал, а остъклена имам само 1 тераса, като терасата пак си е такава - стени не съм къртил...
      Steliyan's Life!
      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Те няма да ги събарят първо щете предопредят ти сам да си я събориш после глоба и пак глоба и накрая ще имаш най скъпия балкон .
        FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

dani389 написа:
          Те няма да ги събарят първо щете предопредят ти сам да си я събориш после глоба и пак глоба и накрая ще имаш най скъпия балкон .
          Точно това е целта им, защото знаят че българина е упорит и няма да си махне остъклението ей така. Чудят се откъде да си увеличат бюджета мам... им. Нали трябва да са баровци, пък и за частните им фирми трябва да има какво да свият от народа. Нямат изхранване.
          Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
            dani389 написа:
            Точно това е целта им, защото знаят че българина е упорит и няма да си махне остъклението ей така. Чудят се откъде да си увеличат бюджета мам... им. Нали трябва да са баровци, пък и за частните им фирми трябва да има какво да свият от народа. Нямат изхранване.
            Ми като си строил незаконно, който ти е крив? Хем искаш законите да се спазват, хем това да не важи за теб.
            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ХЕ-ХЕ, ама аз нямам балкон, камо ли остъклен Просто се дразня от педерастките начини по които правителството се старае да ограби народа, който от своя страна така лекомислено оставя власта в хората с най-"мръсни ръце".
              Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Sev написа:
                интересно ми е как точно ще ги събарят
                И на мен тва ми е интересно.Ама по интересно е как ще докажат, че е остъклена/масово са с плъзгащи пакети днес са там утре ги нема/ да не би да ме глобят, че имам ал. релси на терасата?
                Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
                Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
                  ХЕ-ХЕ, ама аз нямам балкон, камо ли остъклен Просто се дразня от педерастките начини по които правителството се старае да ограби народа, който от своя страна така лекомислено оставя власта в хората с най-"мръсни ръце".
                  По-добре да събира пари от глоби, отколкото от увеличаване на данъците, щото тя държавата ще си събере каквото й трябва...
                  Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Аз съм си го купил,то си е мое и ше ме фанат за шнура кво и как съм си направил!Да дое да ме глоби що по проект банята съм я турил у кухнята!? ем ш го бия ем ш го е.а
                    Bravo 1.2 16v
                    Lancia Dedra 1.8 16v
                    Suzuki GSXR250R

Коментар

Акция: бутат остъклените балкони

Струва ми се , че остъкление може да се бута само след жалба от конкретно лице .Преди време във Варна се беше вдигнала някаква папала по тоя въпрос.
                      FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                      FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Ще взема да пусна жалба в РДНСК, че има незаконно строителство в кв. "Изток" /циганската махала/ в Кюстендил.Там няма нито една законна постройка!!!Бас ловя, че няма да бъде предприето нищо, а ако се разчуе ще бъда обвинен, че подклаждам етническо напрежение.Това политиците у дупе са правени деееееба...
                        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                          Ще взема да пусна жалба в РДНСК, че има незаконно строителство в кв. "Изток" /циганската махала/ в Кюстендил.Там няма нито една законна постройка!!!Бас ловя, че няма да бъде предприето нищо, а ако се разчуе ще бъда обвинен, че подклаждам етническо напрежение.Това политиците у дупе са правени деееееба...
                          Аха и от там са изленали!Тия ни са раждани,тия са изсрани
                          Bravo 1.2 16v
                          Lancia Dedra 1.8 16v
                          Suzuki GSXR250R

Коментар

Хм, що за тъпотия. То по тая логика, първо трябва да глобят и закрият всички фирми дето поставят дограма. Защото, ако тяхната логика е вярна, то е редно, като отидеш да си поръчаш дограма, от там да ти поискат документ, че имаш разрешение. Да ама не. Това е за мен нормалният път. Някои направиха цели сгради без документи, но сега ще бутаме балкони, понеже някои великан на мисълта си е заврял главата да не казвам къде и мисли от там.
                            Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

mitakkk написа:
                              Да да ама не, и едно време е било забранено да си остъклиш тераса без разрешение за строеж. Так, че и по старото законодателство са незаконни тези грозни остъклявания. Българина си е превърнал жилището в "Балкониера". Ще се радвам ако наистина се реализира тази акция. Ако питаш мен трябва да се налагат санкции и за неподдържаните фасади на сградите, а хората трябва да бъдат заставени да мислят за саниране на целите жилищни сгради!Киро защо смяташ че ЗУТ е "недоразумение"?
                              Не съм съгласен с нищо от това, защото то не е по наша вина. Това е безумна акция. И кой ще поддържа фасадите? Грабвай инструментите и почвай твоята. Нали хората като санират, точно това правят. Голяма работа, че са малко цветни В крайна сметка сградите и балконите са създадени, за да служат на хората, нали. Да им донесат някакъв комфорт. За какво ни е град, с изключителни фасади, ако хората в него умират и се задушават от простотиите на управляващите. "Балкониера" - единият ми балкон е остъклен, поради това, че дрехите простнати да съхнат на него, за 6 часа стават достатъчно мръсни, че пак да ги переш. Решиха ли проблема с това? НЕ? Тук направо е един АБСУРДИСТАН.

Коментар

Re: Акция: бутат остъклените балкони

krasio_79bs написа:
                                Бре ква стана тя:Акция: бутат остъклените балкониИма ли някой дето да си го е остъклил със необходимата по закон документация?
                                Над 90% в България нямат документи - мисля го казаха по БТВ.

Коментар

Working...
                                X