Да да ама не, и едно време е било забранено да си остъклиш тераса без разрешение за строеж. Так, че и по старото законодателство са незаконни тези грозни остъклявания. Българина си е превърнал жилището в "Балкониера". Ще се радвам ако наистина се реализира тази акция. Ако питаш мен трябва да се налагат санкции и за неподдържаните фасади на сградите, а хората трябва да бъдат заставени да мислят за саниране на целите жилищни сгради!Киро защо смяташ че ЗУТ е "недоразумение"?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Акция: бутат остъклените балкони
Collapse
X
-
spark написа:И после искаме "енергийна ефективност", ми да махнем и прозорците тогава щото загрозявали. Баси тъпоумието.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:... Не е ясно или поне на мен не ми е, като каква площ се водят балконите ? ...Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
В махлата до летището, през която редовно минавам, всеки ден виждам как най-произволни мангали си строят колибки, тухлени кенефи, тухлени стаи, пристройки от газобетон и най-различни причудливи допълнения към така или иначе (предполагам) незаконните си къщи. Някой на по 2-3 етажа, с тераси и завидни дворове.
Коментар
-
drif7_ написа:Ей немат краи тея простотии.Те някои хора нямат достатъчно финанси да си покрият най-важните разходи (храна,ток и тн.) ще ти казват те да си сменяш остъклението.От къде на къде бе хаха.В другите държави дали са ги карали да си бутат строеното. Нема такава държава Ей..Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:drif7_ написа:Ей немат краи тея простотии.Те някои хора нямат достатъчно финанси да си покрият най-важните разходи (храна,ток и тн.) ще ти казват те да си сменяш остъклението.От къде на къде бе хаха.В другите държави дали са ги карали да си бутат строеното. Нема такава държава Ей..Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
По-интересно ми е в блок, като този до мойто жилище, където като погледнах преди малко от моята тераса, има само една неостъклена тераса и то защото там почина една баба и никой не живее, какво ще гътнат? Целия блок да си събори терасите ли? Че той ще се срине накрая...Блок с 5 входа, по 6 етажа...Смятайте колко тераси са...Коя остъклена, коя зазидана, коя цветна, коя сива и бяла...FIAT Tipo 1.6 i.e SX 75 hp - The best city car
Renault Scenic 1.6 16V RXT 107 hp - The best cruiser
Коментар
-
bgaf написа:По-интересно ми е в блок, като този до мойто жилище, където като погледнах преди малко от моята тераса, има само една неостъклена тераса и то защото там почина една баба и никой не живее, какво ще гътнат? Целия блок да си събори терасите ли? Че той ще се срине накрая...Блок с 5 входа, по 6 етажа...Смятайте колко тераси са...Коя остъклена, коя зазидана, коя цветна, коя сива и бяла...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар