Lane Staley написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво носите със себе си ,когато пътувате на повече от 100км
Collapse
X
-
Мятам в багажника една резервна гума, тип "патерица", щото за моята кола резервната гума е екстра Вместо такава имам един компресор с някакъв гел за залепяне на гумата...е да, ама ако изкривя джанта. В книжката на колата пише, че ако не се залепи от два опита, е необходимо да се свържа с най-близкия дилър на ФиатSKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Коментар
-
Наскоро се сдобих с напълно оборудван двигател, скоростна кутия, съединител, горивна помпа, компютър и прочие, всичко което стои под предния капак. Понеже ми тежи - все още не е разтоварено и стои в багажника. Неудобното е, че под него се намира резервната гума, а до него, леко притиснат - старият акумулатор, който все още може да стартира двигателя. Трябва да проверя, но мисля, че към комплекта си имам и стартер. Този който ми го продаде ме убеди, че само махам стария и слагам новия двигател и съм аз.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Спален чувал, Палатка, Войнишко канче, малко гедоре, голяма и малка отверка, 2 LED фенерчета, Лопата. Тези неща винаги си ги возя в колата. То колата едва ли ще успея да я оправя сам, нещата са по скоро да не ме изядат вълците в горите.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
///// написа:Разпечатката с телефоните на колегите от форума е постоянно в джабката, ако ще и на 100 метра да карам... и кафе в термоса за над 100 км!Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
е по специално шише с прясна вода иии другото си е в колата :въже за теглене, кабели за ток комплект инструменти,Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Комбито е оборудвано с всичко. Комплект гедоре, руски ключове(масовите размери), няколко отверки,въже за теглене, резервна гума, крик, хидравлично и двигателно масло, туба с вода и т.н.Парите в джоба и зареден телефон Друго не ми трябва.now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
В този ред на мисли да попитам и аз нещо.Като тръгнете на път и трябва да минете 300+ километра, има ли хора, които ги минават на веднъж и да не спира и веднъж дори и за тоалетна.Аз съм от тези хора и ако возя някой и почне да ми се казва хайде да спрем на тази бензиностанция за кафе, хайде на оная да пикая и само ми палят фитила п.п. Аз дали ще тръгна на 10км до работата или до 300км за нещо да правя все тая. Качвам се паля и тръгвам.Като чета тука какво се говори, то някакви приготовления, някакви щуротии...A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар