Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво носите със себе си ,когато пътувате на повече от 100км

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Kuku написа:
    Аз винаги си нося едно одеалце и един шушляк от ФИАТ-ските.... и в това отношение за мен е горе долу едно и също дали пътувам на 100 или на 500 километра
    Еййй и аз забравих за одеалцето....
    BMW E90 320D
    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Купето откакто съм го купил има някой съвсен дребни неща от рода на:Комплект бушони в жабкатаНяколко лампи за стопове, мигачи, фаровеПожарогасител, триъгълник(който никога несъм вадил)Оригинален джоб за ключове, в който седят 5-6 по- използвани ключа, 1 здрави клещи, 2 отверки + и - , изолирбанд, макетен нож, шестограми + подобни звезди. Всичко това се събира при резервната гума.Резервната гума е мека та мека- варянт патерица, която не е ползвана никога.Крик и от много скоро имам ключ за гумите :D Тези неща седят постоянно в колата максимално прикрити да не тропат и да не мърдат.Допълнителни неща който взимам ако ще пътувам по- далече са евентуално пари за всеки случай.

Коментар

Цигари и вода

Коментар

bobizdr написа:
          Цигари и вода
          +1
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Масло, бушончета, няколко крушки, комплект еврейски звезди, клещи, няколко гаечни ключета и една резервна бубина.

Коментар

на повече от 100 км. задължително с мен са жената и децата за Италфеста по изключение бях сам, щото са бяха тръшнали болни двете, а каката не й се идваше...
              Fiat Punto 1.1-Синята птица
              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

човек с пари (че аз обикновено нямам)повечко бира

Коментар

Re: Какво носите със себе си ,когато пътувате на повече от 1

KUM4o написа:
                  Интересно ми е ,когато пътувате на повече от 100км какво носите със себе си?
                  Кола си нося аз......
                  Alfa 156 2.0 TS
                  Alfa 156 20VTurbo
                  Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                  Locost TF1 3.0V6

Коментар

Зареден с ток Е72 , чук , тел , клещи и мамата . И комплект български гаечни ключове :D
                    Fiat Bravo 103 1996

Коментар

В Типото винаги седи една кутийка с инструменти ,в която има 2 клещи (малка и голяма) ,2-3 отвертки + и - ,макетен нож ,обикновен нож изолирбанд и свински опашки...Едно гедоре имам ,което не е кой знае колко голямо ,един комплекти чистачки ,който се каня да сложа от има няма половин година ,зимна течност за чистачки ,ключ за джанти и другите обичайни неща(аптечка ,пожарогасител ,триъгълник ,крик)Между другото имах един колега от колежа ,който караше двуврат Голф 2 и в багажника имаше 20 метра кабели ,чертежи на цялата инсталация и една скоростна кутия на части... Така си въртеше нонстоп...
                      Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                      Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                      EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Predatorsi написа:
                        В Типото винаги седи една кутийка с инструменти ,в която има 2 клещи (малка и голяма) ,2-3 отвертки + и - ,макетен нож ,обикновен нож изолирбанд и свински опашки...Едно гедоре имам ,което не е кой знае колко голямо ,един комплекти чистачки ,който се каня да сложа от има няма половин година ,зимна течност за чистачки ,ключ за джанти и другите обичайни неща(аптечка ,пожарогасител ,триъгълник ,крик)Между другото имах един колега от колежа ,който караше двуврат Голф 2 и в багажника имаше 20 метра кабели ,чертежи на цялата инсталация и една скоростна кутия на части... Така си въртеше нонстоп...
                        Имам един приятел ходи по събори на лада форума . Няколко лададжий си носят скоростни кутий , валове , бутала , клапани :D да ги пита човек за какво са им ....
                        Fiat Bravo 103 1996

Коментар

Разпечатката с телефоните на колегите от форума е постоянно в джабката, ако ще и на 100 метра да карам... и кафе в термоса за над 100 км!

Коментар

Хм...вземам къща. :D

Коментар

Ако тръгвам на по-дълъг път винаги си вземам мултицета. Другото си стои постоянно в колата. В момента возя и два нови носяча... Yellow_Flash_Colorz_PDT_01
                              Stop giving directions, just say "Follow me."
                              Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
                              Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

USB с музика.
                                like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Working...
                                X