Kuku написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво носите със себе си ,когато пътувате на повече от 100км
Collapse
X
-
Купето откакто съм го купил има някой съвсен дребни неща от рода на:Комплект бушони в жабкатаНяколко лампи за стопове, мигачи, фаровеПожарогасител, триъгълник(който никога несъм вадил)Оригинален джоб за ключове, в който седят 5-6 по- използвани ключа, 1 здрави клещи, 2 отверки + и - , изолирбанд, макетен нож, шестограми + подобни звезди. Всичко това се събира при резервната гума.Резервната гума е мека та мека- варянт патерица, която не е ползвана никога.Крик и от много скоро имам ключ за гумите :D Тези неща седят постоянно в колата максимално прикрити да не тропат и да не мърдат.Допълнителни неща който взимам ако ще пътувам по- далече са евентуално пари за всеки случай.
Коментар
-
bobizdr написа:Цигари и водаAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
В Типото винаги седи една кутийка с инструменти ,в която има 2 клещи (малка и голяма) ,2-3 отвертки + и - ,макетен нож ,обикновен нож изолирбанд и свински опашки...Едно гедоре имам ,което не е кой знае колко голямо ,един комплекти чистачки ,който се каня да сложа от има няма половин година ,зимна течност за чистачки ,ключ за джанти и другите обичайни неща(аптечка ,пожарогасител ,триъгълник ,крик)Между другото имах един колега от колежа ,който караше двуврат Голф 2 и в багажника имаше 20 метра кабели ,чертежи на цялата инсталация и една скоростна кутия на части... Така си въртеше нонстоп...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Predatorsi написа:В Типото винаги седи една кутийка с инструменти ,в която има 2 клещи (малка и голяма) ,2-3 отвертки + и - ,макетен нож ,обикновен нож изолирбанд и свински опашки...Едно гедоре имам ,което не е кой знае колко голямо ,един комплекти чистачки ,който се каня да сложа от има няма половин година ,зимна течност за чистачки ,ключ за джанти и другите обичайни неща(аптечка ,пожарогасител ,триъгълник ,крик)Между другото имах един колега от колежа ,който караше двуврат Голф 2 и в багажника имаше 20 метра кабели ,чертежи на цялата инсталация и една скоростна кутия на части... Така си въртеше нонстоп...Fiat Bravo 103 1996
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар