Аз нищо не нося за ремонт на колата. Така или иначе сам няма да мога да си я поправя ако стане нещо на пътя. За сега не ми се е налагало и се надявам и за напред да е така.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво носите със себе си ,когато пътувате на повече от 100км
Collapse
X
-
Пари и зареден GSM. Не, че нямам инструменти в колата си, но ги нося само за "равновесие". :D При мен веднъж се получи да аварирам. При все, че в багажника си носих 1/3 от чарковете по колата ( палец, дистрибуторна капачка, свещи, кабели за свещи, кабели за ток, комутаторна плочка, ремък за динамото, стара,но все пак годна водна помпа и комплект ключове) Уно-то, което още пазя обаче ме изклеца със спирачна помпа... За себе си се убедих, че ако ми е било писано да ме остави нейде колата и резервен двигател да имам пак ще ме остави.Задължително обаче подсигурявам физическите си нужди от храна, вода, работни дрехи, мокри кърпи и топло яке през зимата. За желязото вече не бера дерт. :DA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
mnpenchev
-
И аз не знам защо се взимат толкова много неща Аз винаги имам в колата бушони,нож,две отвертки + и - и антифриз това е всичко.Не видях някой от колегите да е писал "изолирбанд" който е доста практичен според мен.А и въпреки шегите за автотел в Ладите и Москвичите....една тел винаги може да замести скоба примерно така че си трябва и тел,нищо че караме "съвременни" автомобили.
Коментар
-
100 километра не са голямо разстояние и се предполага, че сме отишли по някакъв туристически маршрут в тези граници, защото дори Русе и Стара Загора са извън тези рамки, а там са най-близките ни познати, при които бихме отишли, без да се налага да се върнем. В този смисъл, вземам си неща за пикник, фотоапарата, детската количка, вода и разни дребни работи за децата. Резервни части и инструменти за колата нямам, като се изключи комплектът долнопробни гаечни ключове.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:Зависи с коя кола пътувам, ако съм с ланчата нямам много място за багаж понеже нося, един комплект гедори от 152 части, крик, лебедка, скоба за лагери, скоба за пружини, 2 термостата на различни градуси, воден радиатор, комплект носачи, комплект бубини, ремъци и ролки всички видове, обслужен резервен генератор и други дреболии. По важните неща които трябва да има в една италянка
Коментар
-
Освен задължителните неща, в колата ми постоянно си седят гедоре, сандъче с инструменти, не че винаги ремонтирам, но от край време така си карам колите, все някъде ми се е случвало да ми потрябват, не само за ремонт на колата. Иначе гюдерия, комплект 2 туристически ножа и др.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар