Интересно ми е ,когато пътувате на повече от 100км какво носите със себе си?Аз винаги в колата си имам куфар с инструменти за основен ремонт на пътя. Естествено задължителните аптечка ,пожарогасител (даже си нося и допълнителен флакон) ,жилетка и триъгълник. Един литър масло и един флакон с антифриз ,скоби за тръбите ако някоя се разхлаби или падне да имам подръка. Крушки по 1 от всеки тип.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво носите със себе си ,когато пътувате на повече от 100км
Collapse
X
-
По дефолт си имам едно куфарче с инструменти което вземам с мен като пътувам по-надалеч. Вътре има всичко нужно. Иначе колата си е оборудвана с един малък и един голям пожарогасител, напомпана резервна гума и половинка масло за зор заман. Имам си и едно спрейче ВД-40 контактен спрей и спрей за гумените уплътнения. Отделно всяка зима си слагам в багажника допълнително едно дебело зимно яке. Това е в общи линии. Мразя в багажника ми да има излишни неща или да е някаква своеобразна работилница...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Като тръгна на дълъг път задължително добавям едно малко гедоре и комплекта с фитилите. За да не ми се налага да карам дълго време с резервната. Иначе винаги нося една чантичка (кожена oт Lancia Delta) с набор от ключове, едни клеши и 2 отвертки. Събира се при резервната гума.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Зависи с коя кола пътувам, ако съм с ланчата нямам много място за багаж понеже нося, един комплект гедори от 152 части, крик, лебедка, скоба за лагери, скоба за пружини, 2 термостата на различни градуси, воден радиатор, комплект носачи, комплект бубини, ремъци и ролки всички видове, обслужен резервен генератор и други дреболии. По важните неща които трябва да има в една италянкаПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Re: Какво носите със себе си ,когато пътувате на повече от 1
KUM4o написа:Интересно ми е ,когато пътувате на повече от 100км какво носите със себе си?Аз винаги в колата си имам куфар с инструменти за основен ремонт на пътя. Естествено задължителните аптечка ,пожарогасител (даже си нося и допълнителен флакон) ,жилетка и триъгълник. Един литър масло и един флакон с антифриз ,скоби за тръбите ако някоя се разхлаби или падне да имам подръка. Крушки по 1 от всеки тип.BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Егати чак не мога да повярвам колко неща мъкнат хората.Толкова ли нямате доверие на колите си Единственното, което правя е да си инстална НАВИ-то на предния прозорец. Това е.За мой късмет или пък не, никога не ми се е налагало да опирам до други инструменти"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар