Аз винаги си нося едно одеалце и един шушляк от ФИАТ-ските.... и в това отношение за мен е горе долу едно и също дали пътувам на 100 или на 500 километра
Еййй и аз забравих за одеалцето....
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Купето откакто съм го купил има някой съвсен дребни неща от рода на:Комплект бушони в жабкатаНяколко лампи за стопове, мигачи, фаровеПожарогасител, триъгълник(който никога несъм вадил)Оригинален джоб за ключове, в който седят 5-6 по- използвани ключа, 1 здрави клещи, 2 отверки + и - , изолирбанд, макетен нож, шестограми + подобни звезди. Всичко това се събира при резервната гума.Резервната гума е мека та мека- варянт патерица, която не е ползвана никога.Крик и от много скоро имам ключ за гумите :D Тези неща седят постоянно в колата максимално прикрити да не тропат и да не мърдат.Допълнителни неща който взимам ако ще пътувам по- далече са евентуално пари за всеки случай.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
на повече от 100 км. задължително с мен са жената и децата за Италфеста по изключение бях сам, щото са бяха тръшнали болни двете, а каката не й се идваше...
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
В Типото винаги седи една кутийка с инструменти ,в която има 2 клещи (малка и голяма) ,2-3 отвертки + и - ,макетен нож ,обикновен нож изолирбанд и свински опашки...Едно гедоре имам ,което не е кой знае колко голямо ,един комплекти чистачки ,който се каня да сложа от има няма половин година ,зимна течност за чистачки ,ключ за джанти и другите обичайни неща(аптечка ,пожарогасител ,триъгълник ,крик)Между другото имах един колега от колежа ,който караше двуврат Голф 2 и в багажника имаше 20 метра кабели ,чертежи на цялата инсталация и една скоростна кутия на части... Така си въртеше нонстоп...
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
В Типото винаги седи една кутийка с инструменти ,в която има 2 клещи (малка и голяма) ,2-3 отвертки + и - ,макетен нож ,обикновен нож изолирбанд и свински опашки...Едно гедоре имам ,което не е кой знае колко голямо ,един комплекти чистачки ,който се каня да сложа от има няма половин година ,зимна течност за чистачки ,ключ за джанти и другите обичайни неща(аптечка ,пожарогасител ,триъгълник ,крик)Между другото имах един колега от колежа ,който караше двуврат Голф 2 и в багажника имаше 20 метра кабели ,чертежи на цялата инсталация и една скоростна кутия на части... Така си въртеше нонстоп...
Имам един приятел ходи по събори на лада форума . Няколко лададжий си носят скоростни кутий , валове , бутала , клапани :D да ги пита човек за какво са им ....
Ако тръгвам на по-дълъг път винаги си вземам мултицета. Другото си стои постоянно в колата. В момента возя и два нови носяча... Yellow_Flash_Colorz_PDT_01
Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар