При мен в сервиза ми често оставят за продан телевизори втора употреба . Преди време имах оставени три малки телевизорчета с дистанционни за по 60лв единия. Идва един клиент поогледа ги и каза че цената е много висока и в метро ги имало нови по 120лв .Замина си без да купи. На сутринта го гледам да чака пред сервиза заедно с жена си . Казва ми : жената ме убеди вместо за 120лв да купим едно телевизорче то по добре да купим две от тия за тия пари . Така и направиха .Мисля си, че правилно постъпиха в случая. Може би така е и при колите .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смисълът от автомобил след 2000г.
Collapse
X
-
коцев написа:При мен в сервиза ми често оставят за продан телевизори втора употреба . Преди време имах оставени три малки телевизорчета с дистанционни за по 60лв единия. Идва един клиент поогледа ги и каза че цената е много висока и в метро ги имало нови по 120лв .Замина си без да купи. На сутринта го гледам да чака пред сервиза заедно с жена си . Казва ми : жената ме убеди вместо за 120лв да купим едно телевизорче то по добре да купим две от тия за тия пари . Така и направиха .Мисля си, че правилно постъпиха в случая. Може би така е и при колите .like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:А пари за поддръжка? И после идва една "оптимизация" на разходите. За съжаление хората не разбират, че притежаването на кола освен удобство е и отговорност към останалите на пътя.
Коментар
-
Immortal написа:Lane Staley написа:А пари за поддръжка? И после идва една "оптимизация" на разходите. За съжаление хората не разбират, че притежаването на кола освен удобство е и отговорност към останалите на пътя.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Plastex написа:jenshen73 написа:... Текущо обаче кара един ситроен дизелов, който я струва 1200лв. я не. Питах го защо така - каза "яд ме е да оставя много пари на улицата...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Immortal написа:Lane Staley написа:А пари за поддръжка? И после идва една "оптимизация" на разходите. За съжаление хората не разбират, че притежаването на кола освен удобство е и отговорност към останалите на пътя.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Sev написа:интересно ако всички мислеха така и не купуваха нови коли, какво щяхме да караме :D колите втора ръка щяха да са адски дефицитниа за заможните хора, каращи Ситроени за 1200 лева...без коментарSteliyan's Life!
Коментар
-
снимай си, не мисли че не ти вярвам :D но просто не го разбирам този човек, че той не мисли за собствената си безопасност и тази на близките които вози със себе сигледал съм тук там хора по белите странизаможни хора по тамошния стандарт - карат стандартни автомобили, които не са купили втора ръка...обикновено имат 2 коли, една всекидневна за града и едно семейно комбиникога изгъзици от сорта на Х6, Q7 и подобни - такива коли карат само наистина богатите или балкански субекти видели се с някой лев из Европата :D
Коментар
-
nikolovvd написа:Та в този ред на мисли, един въпрос към почитателита на старите автомобили. Защо не си купувате хладилници, телевизори, печки и дрехи втора ръка, демек нов внос?
Коментар
-
Sev написа:а за заможните хора, каращи Ситроени за 1200 лева...без коментар
Коментар
-
Immortal написа:Sev написа:а за заможните хора, каращи Ситроени за 1200 лева...без коментарSteliyan's Life!
Коментар
-
Immortal написа:Sev написа:а за заможните хора, каращи Ситроени за 1200 лева...без коментар
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар