Всеки един трябва да мисли и за бъдещите дни . Не значи че като днеска си на хубава работа и получаваш много пари би следвало да ги харчиш безконтролно за какво ли не . Защото живота го е доказал ,че след хубавите дни често идват и мрачни . Виждате сега колко много народ изгаря покрай лизингите дето са си закупили маркови автомобили но идва момент да не могат да си платят вноските и ипотеките им заминават на кино. Като гледам как вие младите купувате какво ли не и после я го ползвали я не и хайде в гюма, та ми се свива сърцето,защото не знаете какво ви очаква в бъдеще . Понеже съм израстнал в беднотия и съм свикнал всеки лев да го харча само по предназначение, то тоя съвет мога да ви дам .Мислете и за утрешния ден . И мен ми приляга един Мерцедес S класа , ама дори и не го заглеждам защото не е по моя джоб.
Та пусналия темата колега питаше заслужава ли си нова кола да купи човек при условие, че новите коли дават доста дефекти и отстраняването им е доста скъпо , докато старите коли нямат толкова много електроника и обслужването е по леко. Поне така го разбрах въпроса. Изказаха се много мнения и във всяко си има резон . Остава вече всеки сам да прецени . :D
![Wink](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_wink.gif)
Коментар