Добре че, автопроизводителите не разчитат на българския потребител,да са фалирали досега.Излиза че е проклятие да си купиш нова кола.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смисълът от автомобил след 2000г.
Collapse
X
-
mb написа:Добре че, автопроизводителите не разчитат на българския потребител,да са фалирали досега.Излиза че е проклятие да си купиш нова кола.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
mb написа:Добре че, автопроизводителите не разчитат на българския потребител,да са фалирали досега.Излиза че е проклятие да си купиш нова кола.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
snake написа:mb написа:Добре че, автопроизводителите не разчитат на българския потребител,да са фалирали досега.Излиза че е проклятие да си купиш нова кола.Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
Всеки се простира според чергата си! Знаете ли - преди почти година, майка се спомина от рак. Ако имах парите за по-нова кола - щях да ги дам за лечението й. Тя много харесваше Живка и по нейно настояване избрахме и за тати такова същото типо.Та мисълта ми е следната - ако колата е достатъчна за момента (щото винаги може да дойде момент да сменим спортната двувратка със семейно комби) по-добре да ги наместим тия пари за нещо по-смислено! Колата е само купчина желязо!
Коментар
-
Така е, Живко, всеки се простира според чергата си. Имаш ли бол пари, надвил ли си на масрафа, защо да не си купиш по-нова или чисто нова кола? Нямаш ли, ще търкаляш старото. Надявам се, че не съм те засегнал с коментара си за типо-то. Беше просто майтап.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Не, не! Не си ме засегнал! Както са казали италианците - от всички фиати само типото е истинска кола! Но това е друга тема! пп. Сега аз мога ли да кажа - майко, имам едни кинти за нова кола, но те моля да се върнеш! Дори и да бях продал Живето - нямаше да стигнат за лечението й! Няма как да стане! По-добре да пратя на децата от дома!
Коментар
-
И съвсем по темата: колата ми е произведена през 2004 г. Когато я купих миналата година, беше 6-годишна. Реално по пътищата - няма и 5 години. Имах възможност, купих я. Когато се качих в нея, сравнението с мареата беше както при първата ми лично моя кола, сравнена с вехтата шкодичка на баща ми. Данъкът й е смешен - 30-ина лева. Обслужването - по-евтино от това на мареата. За година и нещо и повече от 15 000 км. съм правил следните неща по нея. Сами преценете дали е по-скъпо в сравнение с по-старите коли:- Първоначално обслужване - 300 лв.- Пристъргване на ръбчета на барабани - 20 лв. (не беше карана половин година и бяха ръждясали)- Капачка на маслото - 15 лв.- Профилактика на климатика и смяна на филтър купе - 120 лв.- Смяна на биалетки - 60 лв.- Смяна на свещи - 54 лв.- Смяна на гумички на клапаните - 86 лв.- 2 смени на моторно масло и филтри - 160 лв.- Смяна на 5 крушки - 40 лв.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Един пич със Субару джип идва и вика - майсторе, минах с 20 през легнал полицай и нещо се разхлопа отзад. Да видим какво е! Вдигам я аз на подемника и какво гледам уж здравата джипка скъсала стержена на амортисьора. Щях да падна! Иоще нещо! Нашия ми вика, че в субару му искали... обърни внимание 1000 лева за предни и задни накладки и смяната!Ъъъъъъм... че Гумички на клапаните на 6 годишна кола! Те това е смех у залата!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар