Аз си купих миналата година Whirlpool 6-то чувство, много съм доволен , но ми се разказа фамилията докато я домъкна до вкъщи,тежи 100 кила ,че и повече.П.П А и е с 6 год. гаранция.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор на пералня 2011
Collapse
X
-
Преди 7 (седем) години и аз бях тръгнал с големите пачки да купувам маркова пералня. Нещо около 700 ми се струваше добре. При обиколките си из техно-шитните с изненада установих, че 90% от "марковите" перални бяха произведени в Турция. Запитах се защо трябва да дам 700/800 лв за турска пералня. Като можеше и да са 350 лв за такава, т.е. турска. И от тогава си експлоатирам един SANG без никакви проблеми. Е, в момента имам малко луфт в лагерите, но все още е малък, дори и за 7-годишна пералня. Та така. Важното е гаранционното обслужване и да се има късмет при покупка на такъв уред.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
sok1 написа:Преди 7 (седем) години и аз бях тръгнал с големите пачки да купувам маркова пералня. Нещо около 700 ми се струваше добре. При обиколките си из техно-шитните с изненада установих, че 90% от "марковите" перални бяха произведени в Турция. Запитах се защо трябва да дам 700/800 лв за турска пералня. Като можеше и да са 350 лв за такава, т.е. турска. И от тогава си експлоатирам един SANG без никакви проблеми. Е, в момента имам малко луфт в лагерите, но все още е малък, дори и за 7-годишна пералня. Та така. Важното е гаранционното обслужване и да се има късмет при покупка на такъв уред.
Коментар
-
Жената нашата я избира по цвят Искаше непременно черна, а такива бяха само един модел на Gorenie и една Hotpoint Ariston. Взехме Аристона... Засега сме доволни. Пере по-добре от старата, хаби по-малко вода, има много екстри като програми и не на последно място на външен вид е трепач :DAlfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
vital написа:Все пак съм сложил бюджет :DВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
vital написа:В двата магазина където влязох имаше само доста по-скъпи модели и затова реагирах така.Сега поразцъках сайтовете на веригите.Спрял съм се на Беко, защото цена - екстри е доста добре, а и в двата магазина ми я препоръчаха като непретенциозни и здрави, което ме интересува.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар