аз си бях взел един такъв таурус преди 6-7 години, щото жена ми искаше сушилня, а няма място и за двете. не беше сглобен добре - само проблеми с него. през 2008 жена ми реши, че не и трябва сушилнята. ампутирах всичко и до момента е една прекрасна и безпроблемна пералня. впечатления - 1. вътре всичко е наблъскано до степен разните скоби и маркучи да се трият едни в други и да се късат. гледам, сега вече няма такива - 5кг. пране и 2,5 кг сушене, значи все пак са установили, че мястото за сушилната част вътре в нормална пералня е малко . 2. супер неефективна е като сушилня а и факта, че трябва да вадиш пране преди да сушиш избива мерака на жените да я ползват много бързо.съвет - ако твърдо си решил, вземи си колкото ти позволява джоба по-голяма, поне кондензатора няма да е някаква смешна тръбичка и машината да се гърчи маса време да изсуши два потника и едни гащи. ако ти трябва ежедневно - вземи си отделна.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор на пералня 2011
Collapse
X
-
Седнахме с жената да си поговорим, понеже аз от пране не разбирам, какво иска тя и защо го иска. Така че общо взето концепцията се посмени в посока самостоятелна пералня, без сушилня. Понеже задължително иска да е с 9кг капацитет, това доста стеснява избора.Дали някой може да сравни с думи прости тези три модела, защото за мен разликата е само в цвета http://www.technopolis.bg/b2c/detail...D-942-K-EUЗа Аристон чета от едната до другата крайност отзиви, но като отворих форума за битова техника, където уж се събират ’масторите’ да си дават акъл в раздела перални Аристон е доста рядко срещано, което е добре.
Коментар
-
ls1 написа:Седнахме с жената да си поговорим, понеже аз от пране не разбирам, какво иска тя и защо го иска. Така че общо взето концепцията се посмени в посока самостоятелна пералня, без сушилня. Понеже задължително иска да е с 9кг капацитет, това доста стеснява избора.Дали някой може да сравни с думи прости тези три модела, защото за мен разликата е само в цвета http://www.technopolis.bg/b2c/detail...D-942-K-EUЗа Аристон чета от едната до другата крайност отзиви, но като отворих форума за битова техника, където уж се събират ’масторите’ да си дават акъл в раздела перални Аристон е доста рядко срещано, което е добре.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
И към чуденката прибавям ей тази, която е на промоция 5г гаранция.http://www.technopolis.bg/b2c/detail...-WMG-8237BS-EU
Коментар
-
Re: перална
kluchar написа:Аз се отказах от Аристон Щом перална за 780 лв стой на трупчета и ремонта и е поне 200 лв за програматор сега сме взели LG от ново поколение няма ремъци мотора е плосък на барабанане шуми и може да се слагат много КГ и са доста по сполучливи
Коментар
-
Така.. Дъртия немец БОШ се скапа. На пръв поглед му е изгрял двигателя, но се оглеждам и за нова, дащото се съмнявам в качествен рециклаж.А и не го обичах много - говореше ми на немски - един такъв шумен език. хихихиНякой да има мнение за долните две оферти? Електролукса е с 55 месеца гаранция и ме блазни, ама дали е пълна тая гаранция - не знам. http://www.technopolis.bg/b2c/detail...query=687369И какви са тия простотии "годишна консумация" на ток и вода?Дайте и ваши предложения за 600-700 лв пералня - без сушилня, с предно пълнене.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Хм.. След разходка за оглед Горенията отпадат - баси дизайна, аз като се изс.ра правя по-хубави неща. LG-та ми привлякоха много погледа с тези двигатели без ремъци и 10 г. гаранция за тях, ама нещо не са ми марка за перални някакси... Женътъ пък си пареса един БОШ... Труден избор ще е...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
перална
Ни е сме с LG пускаме е всеки ден . няма значение за колко пари да речем до 800 лв пак може да се развали .Всички вътре са еднакви новите нямат нищо. Трябва да е с усилени амортисьори . Гледах в другите страни съвсем други модели и много по луксозни -нови модели .Иначе Мерцедеса на пералните е МИЕЛЕ ама са и скъпи .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар