Ами да де, ама тази има бутон за четири степени на замърсеност на прането, бутон за 4 степени на загряване на водата, 3 степени на центрофугата или изобщо да я изключиш, отложен старт, дава времето докрая на прането, а пък програматора още не съм го разучил има 15 положения - тепърва ще ги раучавам и ще пиша мнение. Най-тъпото е, че няма инструкция на български! Гъделчета има и смятам, че за цената си е добре! Само дето гаранцията е стандартната - 2 години! Но като се има напредвид, че ще работи един път в седмицата...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор на пералня 2011
Collapse
X
-
///// написа:Знам, я! Аз нали от там попрочетох туй-онуй! Тази пералня си ми легна на сърцето, пък и вече я кръстих Димитрина!Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
///// написа:Това е идея! Утре ще отскоча до там да им помрънкам! Но се чудя защо не са ми предложили разпечатка на български!
Коментар
-
///// написа:Благодаря ви колеги, за мненията (тези във форума и тези по телефона). Избрах си ей това Зануси http://www.technomarket.bg/products/...ussi-zwg-1120m и тъкмо си го прибирам у дома. Голяма сладурана!Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
Колеги, всяка стока трябва да има инструкции на български, иначе продавача подлежи на глоба. Обърнете се към организацията за защита на потребителите, и ще видите как ще ви напрявят инструкции на гланцирана хартия с цветни картинкиОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
перална
Ми те дават ама понякога не е за точно същия модел и на Аристон и на LG имане ама не точно пералната има например повече функцй и за тях нищо не пише .Дори писах и на сама фирма LG и те казаха че нямат за тези модели на БГ .Иначе е глупаво даваш пари ама като не знаеш например някоя програма за какво са и как с ползват си губи смисъла от тях.
Коментар
-
Да използвам темата и аз.Нещо не ме радва напоследък пералнята ни, остаря, подлизва вода от казанчето, ръждяса, боята се налюпи...всеки път като я погледна ми напомня за тъщата, тъй че смятам да и я подаря .Та идва въпроса ’а сега накъде’. Мисля си за пералня и сушилня 2в1. Знам, знам какво ще кажете, комбинираните уреди леле мале...ама все пак? Някой с впечатления?
Коментар
-
Сестре ми миналата година си взе такова:http://www.technomarket.bg/products/...d-29Казва че никога не е била по-доволна от какъвто и да било домакински електроуред....За здравина - ще видим!Само знам че управлението й е по-сложно от на ДВД плеър - има хиляди настройки и дзвъчки.Аз я бъзикам че струва колкото голф 3 и как може за тия пари да не ги вади сгънати дрехите Иначе аз лично нямам мнение. Просто нямам наблюдения. Знам че тези комбиннираните са изключително трудни за ремонт. Ама това го разправят техниците, а те са си мрънкачи по принцип.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар