Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Избор на пералня 2011

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

///// написа:
    Следя темата, щото и аз утре ще ходя да избирам пералня и сега имам следния въпрос. Значи в опцията "повече за прудукта" излизат ТТ-данните и има една... пише - половин зареждане! Половин зареждане с пране ли? Или с вода? Или с прах? И още един въпрос - как да тълкувам тоя клас на центрофугиране?
    Във техниески данни е глупаво да се пише половин зареждане тъй като това не съществува вече тъй като всички перални дозират вода според заредените дрехи , дори и най-евтините , (задължени са по директива на съюза за пестене на природните ресурси). Ако сложиш една фанелка да переш , ше пусне на дъното на барабана колкото да намокри фанелката и с нея ще пере , а няма да налюка целия казан с вода , така че пускайте смело пералните и с по-малко дрехи . А клас на центрофугиране се определя от оборотите на пералнята , също така се нарича ефективност на изсушаване и над 1200 оборота се води клас А на сушене (и на центрофугиране). Там вече по-ниските обороти се водят по-нисък клас . Колкото тоя клас е по-висок , толкова по-добре . )))))))
    Fiat Bravo 103 1996

Коментар

Ейййй - благодарско, колега! Сега разглеждам офертите на NEO. Някой има ли наблюдения за тези перални. Аз ползвам от 6-7 години такъв телевизор и досега няма проблеми с него, но пералня...

Коментар

тая сутрин видях реклама по телевизията оферта 580 лв пералня попринцип не е много добре, да пазаруваш на оферта ама понякога е добре...
        Punto JTD
        http://prikachi.com/images/505/4734505h.jpg

Коментар

///// написа:
          Ейййй - благодарско, колега! Сега разглеждам офертите на NEO. Някой има ли наблюдения за тези перални. Аз ползвам от 6-7 години такъв телевизор и досега няма проблеми с него, но пералня...
          Имай готовност да не са налични във Варна, в нета ги има, но налични-не. Изобщо тръгни подготвен, че като идеш и една-две избрани отм теб ги няма и стратегията увисва. Иначе пък за нещо на пазара от година-две кой може да каже дали е надеждно, избираш характеристики и слагаш главата в торбата... Продавач-консултантите най-много плюят деу, явно сервиза е пълен.
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Благодаря ви колеги, за мненията (тези във форума и тези по телефона). Избрах си ей това Зануси http://www.technomarket.bg/products/...ussi-zwg-1120m и тъкмо си го прибирам у дома. Голяма сладурана!

Коментар

Честито !Да почерпиш :D
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

И на теб честито, Емо! Малиии - туй как тежи... Остават ми два етажа още да я кача!

Коментар

///// написа:
                  И на теб честито, Емо! Малиии - туй как тежи... Остават ми два етажа още да я кача!
                  А, че те нали возят и качват безплатно! да не би да се умълчали то верно, че тоз ..й не е за болна жена - да го качваш това чудо по стъпалата... И да махате транспортните шпилки, ей!

Коментар

@Plastex - транспорта е до кота 0.От там нататък 10лв на етаж.Добре, че беше Зиги да ми помогне на мен
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Технпмаркет Варна качват до вратата, питах, преди да платя и наистина ъъъ... я качихме до вратата де, сам го пратили човека, но по-важното е, че и в магазина така казаха, а и човека си я качи, без да спомене нищо за допълнително заплащане.

Коментар

перална

Аз като взимах поредната перална преди 1 месец е взех направо от магазин качиха ми е и взех и тяхната количка за транспорт всичко това в Пунтото .Закарах е до блока и с количката е прекарах до 1/2етаж и после на асаньора да до мястото и където е монтирах после си им върнах количката Иначе трябваше да ги чакам 1-2 дни да ми е докарат на 150м. от магазина и не ги дочаках .
                        КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                        Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                        http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Предложиха ми транспорт, естествено, но мен ме няма у нас по цял ден и няма кой да я посрещне! От магазина с количката само я пренесох през паркинга до колата. Там си я натоварих сам. Пред нас си я разтоварих сам и сам си я качих до петия етаж по стълбите. Ми за един час от колата до горе! На вълка що му бил дебел врата? Махнах транспортните шпилки и я поливам с бяло пелинче! Наздраве, дружината! Утре ше я инсталирам на мястото й.

Коментар

///// написа:
                            Благодаря ви колеги, за мненията (тези във форума и тези по телефона). Избрах си ей това Зануси http://www.technomarket.bg/products/...ussi-zwg-1120m и тъкмо си го прибирам у дома. Голяма сладурана!
                            Що Зануси бе? Нали говореше за НЕО вчера?Или те разубедиха.Пералня да не е ФИАТ.
                            FIAT BRAVO 1.6
                            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Ами, да! Нео-то с такива параметри е 100-тина лева по-ефтина. Но никой не каза нищо и реших да е Занусито. Между другото това е на промоция за 419лв. Същото такова, но на 1000 об. центрофугата е към 460 в технополиса, та си мисля, че нормалната й цена би трябвало да е към 480-490 лв.

Коментар

///// написа:
                                Ами, да! Нео-то с такива параметри е 100-тина лева по-ефтина. Но никой не каза нищо и реших да е Занусито. Между другото това е на промоция за 419лв. Същото такова но на 1000 об центрофугата е към 460 в технополиса, та си мисля че нормалната й цена итрябвало да е поне 480-490 лв.
                                Абе както и да е щом пере изцапания гащеризон и не харчи много ток все е пералня.Аз в това отношение на марки не робувам,щото от доста време само табелата им е различна.Е скъпите марки си ги има още,но там е друга бира.
                                FIAT BRAVO 1.6
                                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Working...
                                X