///// написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор на пералня 2011
Collapse
X
-
Fiat Bravo 103 1996
-
///// написа:Ейййй - благодарско, колега! Сега разглеждам офертите на NEO. Някой има ли наблюдения за тези перални. Аз ползвам от 6-7 години такъв телевизор и досега няма проблеми с него, но пералня...Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Благодаря ви колеги, за мненията (тези във форума и тези по телефона). Избрах си ей това Зануси http://www.technomarket.bg/products/...ussi-zwg-1120m и тъкмо си го прибирам у дома. Голяма сладурана!
Коментар
-
///// написа:И на теб честито, Емо! Малиии - туй как тежи... Остават ми два етажа още да я кача!Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
перална
Аз като взимах поредната перална преди 1 месец е взех направо от магазин качиха ми е и взех и тяхната количка за транспорт всичко това в Пунтото .Закарах е до блока и с количката е прекарах до 1/2етаж и после на асаньора да до мястото и където е монтирах после си им върнах количката Иначе трябваше да ги чакам 1-2 дни да ми е докарат на 150м. от магазина и не ги дочаках .
Коментар
-
Предложиха ми транспорт, естествено, но мен ме няма у нас по цял ден и няма кой да я посрещне! От магазина с количката само я пренесох през паркинга до колата. Там си я натоварих сам. Пред нас си я разтоварих сам и сам си я качих до петия етаж по стълбите. Ми за един час от колата до горе! На вълка що му бил дебел врата? Махнах транспортните шпилки и я поливам с бяло пелинче! Наздраве, дружината! Утре ше я инсталирам на мястото й.
Коментар
-
///// написа:Благодаря ви колеги, за мненията (тези във форума и тези по телефона). Избрах си ей това Зануси http://www.technomarket.bg/products/...ussi-zwg-1120m и тъкмо си го прибирам у дома. Голяма сладурана!FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
///// написа:Ами, да! Нео-то с такива параметри е 100-тина лева по-ефтина. Но никой не каза нищо и реших да е Занусито. Между другото това е на промоция за 419лв. Същото такова но на 1000 об центрофугата е към 460 в технополиса, та си мисля че нормалната й цена итрябвало да е поне 480-490 лв.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар