Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Избор на пералня 2011

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За мен темата приключи, предоставям я на следващия, който ще избира То кола се избира по-лесно.За хубаво или лошо , се спрях на този модел5г гаранция, според технополис пълна, според Candy - 1 за труд, 5 за части.Така или иначе и спретнах една застраховка, която я ремонтирала при всякакви условия, като ги накарах да го напишат, подпишат и подпечатат, колко е давно не знам и дано да не разбирам :Dп.с. няма оттърване от тия Италианки
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Мисля, че си направил добър избор... Аз също си взех Канди с 5год гаранция. Дано си я ползваш със здраве и да работи безпроблемно поне колкото старата ти пералня Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 За колко пари я купи?
      M-Benz E 250 TD 150hp
      M-Benz 200d 75 hp
      Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

А честито, и със здраве да си я ползвате дълги години !
        Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Мерси, забравих да пиша, че Ветеранът е 22г. Вятка :D Ръшън Пауър
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
            Е, че тя баяджа изкарала. Като се родиха децата - някъде по времето , когато и ти си се появил, дядо им купи един тамат , който обаче не можа да изкара кой знае колко, рано скъса корпуса, на който се захваща амортисьора, после нещата отидоха към лош външен вид, и хвана пътя след некъф колекционер на ръждиви перални. После се появи тоя океан, който след пренавиване на двигател /много ясно,че веднага след изтичане на гаранцията/ се опретна да пере, но от ден-два след привършване на дейностите остава пълен с вода и хубава пяна, та сега въпроса за него е дали да го изтъркалям пред входа или да го тръшна на вторични. Тая , Gorenje-то изобщо не ми се вижда тиха, да не говорим като завърти, направо като реактивен самолет свисти... Тия 1000 оборота май ще са само протоколни, може би и 800 стигат.
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

за тези дето тепърва ще умуват , от тез новте китаиско-турско междунатордни сглобки нищо не става всичкото заминава след края на гаранцията или още по време на гарнцията 1-2 леки дефекта дето те оставя без пералня и ръце на мъкнене поне за 1-2 седмци от както ползвам Миеле ( миле ) нещата се промениха май ще вземе да ме надживее , а това ме притеснява
              Power Under Pressure

Коментар

BO написа:
                pioneer 306c написа:
                Имам GORENJE WA 984 и вече 9г кара без никакви забележки.
                Според теб след 9 години ще може ли да отиде до магазина и да си я купи?
                Като помислиш реално темата тогава е безмислена понеже човека си търси надеждна пералня, а колегите като препоръчват някоя която ползват от половин или една година да не би да се води надеждна ?А за измамите с гаранциите да не говорим.

Коментар

emzo написа:
                  Честито Емо. Добър избор. Впрочем заводите на Вятка в град Киров били закупени от Канди преди 5-6 години.
                  A17DTС/S
                  Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

WhitePower написа:
                    за тези дето тепърва ще умуват , от тез новте китаиско-турско междунатордни сглобки нищо не става всичкото заминава след края на гаранцията или още по време на гарнцията 1-2 леки дефекта дето те оставя без пералня и ръце на мъкнене поне за 1-2 седмци от както ползвам Миеле ( миле ) нещата се промениха май ще вземе да ме надживее , а това ме притеснява
                    ...От колко време ползваш Миеле ? И колко време смяташ да живееш ? :D
                    A17DTС/S
                    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ntodorov написа:
                      WhitePower написа:
                      ...От колко време ползваш Миеле ? И колко време смяташ да живееш ? :D
                      Нема и толко,све е писалка ако че не вервам у дедо боже
                      Bravo 1.2 16v
                      Lancia Dedra 1.8 16v
                      Suzuki GSXR250R

Коментар

Следя темата, щото и аз утре ще ходя да избирам пералня и сега имам следния въпрос. Значи в опцията "повече за прудукта" излизат ТТ-данните и има една... пише - половин зареждане! Половин зареждане с пране ли? Или с вода? Или с прах? И още един въпрос - как да тълкувам тоя клас на центрофугиране?

Коментар

///// написа:
                          Следя темата, щото и аз утре ще ходя да избирам пералня и сега имам следния въпрос. Значи в опцията "повече за прудукта" излизат ТТ-данните и има една... пише - половин зареждане! Половин зареждане с пране ли? Или с вода? Или с прах?
                          Според мен е с пране!Нъл кат го дават 7 кг и туриш 5 не мое се балансира,аз тъй го мисла,еба ли го
                          Bravo 1.2 16v
                          Lancia Dedra 1.8 16v
                          Suzuki GSXR250R

Коментар

Че то аз седем кила пране докато събера...

Коментар

///// написа:
                              Че то аз седем кила пране докато събера...
                              Батка ми я като купувах пишеше 6 кила суо пране!Туй за килата,па ти кат не моеш ги събра,земи една 5 кила и 600 оборота за 300лв и си барай........ти знаеш ко да си бараш
                              Bravo 1.2 16v
                              Lancia Dedra 1.8 16v
                              Suzuki GSXR250R

Коментар

По принцип това "7кг пране" се отнася за стандартната програма памук (тениски, бельо и т.н.). Различните програми имат изисквания за различно тегло. На моята например ако и дам програма "деликатни тъкани" (например пердета) не ми дава да слагам повече от 2кг, на програма "одеяла" не дава повече от 3кг сухо пране и т.н. Зависи изобщо пералнята дали има кантар де
                                Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Working...
                                X