За мен темата приключи, предоставям я на следващия, който ще избира То кола се избира по-лесно.За хубаво или лошо , се спрях на този модел5г гаранция, според технополис пълна, според Candy - 1 за труд, 5 за части.Така или иначе и спретнах една застраховка, която я ремонтирала при всякакви условия, като ги накарах да го напишат, подпишат и подпечатат, колко е давно не знам и дано да не разбирам :Dп.с. няма оттърване от тия Италианки
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор на пералня 2011
Collapse
X
-
Мисля, че си направил добър избор... Аз също си взех Канди с 5год гаранция. Дано си я ползваш със здраве и да работи безпроблемно поне колкото старата ти пералня Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 За колко пари я купи?M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
emzo написа:Мерси, забравих да пиша, че Ветеранът е 22г. Вятка :D Ръшън ПауърAlfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
за тези дето тепърва ще умуват , от тез новте китаиско-турско междунатордни сглобки нищо не става всичкото заминава след края на гаранцията или още по време на гарнцията 1-2 леки дефекта дето те оставя без пералня и ръце на мъкнене поне за 1-2 седмци от както ползвам Миеле ( миле ) нещата се промениха май ще вземе да ме надживее , а това ме притесняваPower Under Pressure
Коментар
-
BO написа:pioneer 306c написа:Имам GORENJE WA 984 и вече 9г кара без никакви забележки.
Коментар
-
WhitePower написа:за тези дето тепърва ще умуват , от тез новте китаиско-турско междунатордни сглобки нищо не става всичкото заминава след края на гаранцията или още по време на гарнцията 1-2 леки дефекта дето те оставя без пералня и ръце на мъкнене поне за 1-2 седмци от както ползвам Миеле ( миле ) нещата се промениха май ще вземе да ме надживее , а това ме притесняваA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:WhitePower написа:за тези дето тепърва ще умуват , от тез новте китаиско-турско междунатордни сглобки нищо не става всичкото заминава след края на гаранцията или още по време на гарнцията 1-2 леки дефекта дето те оставя без пералня и ръце на мъкнене поне за 1-2 седмци от както ползвам Миеле ( миле ) нещата се промениха май ще вземе да ме надживее , а това ме притесняваBravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
Следя темата, щото и аз утре ще ходя да избирам пералня и сега имам следния въпрос. Значи в опцията "повече за прудукта" излизат ТТ-данните и има една... пише - половин зареждане! Половин зареждане с пране ли? Или с вода? Или с прах? И още един въпрос - как да тълкувам тоя клас на центрофугиране?
Коментар
-
///// написа:Следя темата, щото и аз утре ще ходя да избирам пералня и сега имам следния въпрос. Значи в опцията "повече за прудукта" излизат ТТ-данните и има една... пише - половин зареждане! Половин зареждане с пране ли? Или с вода? Или с прах?Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
По принцип това "7кг пране" се отнася за стандартната програма памук (тениски, бельо и т.н.). Различните програми имат изисквания за различно тегло. На моята например ако и дам програма "деликатни тъкани" (например пердета) не ми дава да слагам повече от 2кг, на програма "одеяла" не дава повече от 3кг сухо пране и т.н. Зависи изобщо пералнята дали има кантар деFiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар