Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Избор на пералня 2011

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Candy - oтпадат от играта, Маде ин Чайна, над 900лв са Италия.Бош - под 1000лв, са Туркиш.Gorenje- погледнах 2 модела, 5.5кг и 6кг, май ще скачам на 7кг.А това с гаранциите е ..... има някаква уловка.Всичко в технополис на ПРОМО е с 55 или 60м. гаранция, същите модели другаде са с 2г. гаранция. Е как ? Да не стане като гаранцията на Seagate HDD 5 години, от тях пълна 2, на 3тата 30%, 4тата- 20$ и 5тата 10% от сумата
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хвърли и око на AEG.
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Аз съм с Беко.Както каза търсих хора от "кухнята". Като цена и мнение ми хареса и такава купих, НО....Сега чакам да се развали. Чакам защото видях какво е да имаш сушилня.За целта си харесах един Бош със сушилня. Няма такова удобство да си изкарваш дрехите сухи от пералнята.Вярно на много по-висока цена от тази, която си определил, но помисли над този вариант. Ако има шанс да отделиш по някакъв начин повечето пари определено си заслужава, ако не то работата е ясна
        A20DTH ЖТД ама не баш
        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
          Аз съм с Беко.Както каза търсих хора от "кухнята". Като цена и мнение ми хареса и такава купих, НО....Сега чакам да се развали. Чакам защото видях какво е да имаш сушилня.За целта си харесах един Бош със сушилня. Няма такова удобство да си изкарваш дрехите сухи от пералнята.Вярно на много по-висока цена от тази, която си определил, но помисли над този вариант. Ако има шанс да отделиш по някакъв начин повечето пари определено си заслужава, ако не то работата е ясна
          Ще има да чаааааакаш.Винаги когато,човек чака,да се развали нещо,то на пук,никога не се скапва.
          Fiat Punto`04 1.2 60hp.
          Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
          ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

BO написа:
            От личен опит: Сушилнята е сушилня, когато няма нищо общо с пералнята. Всичко друго си е точно изпълнение 2 в 1, където компромисите се поемат само от "допълнителната" екстра.
            A17DTС/S
            Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ntodorov написа:
              BO написа:
              От личен опит: Сушилнята е сушилня, когато няма нищо общо с пералнята. Всичко друго си е точно изпълнение 2 в 1, където компромисите се поемат само от "допълнителната" екстра.
              Да, има компромиси в разни неща когато е 2ин1 ама в случай, когато живеем в средно статистическо българско жилище не мисля, че повечето от нас имат място за поставяне на двата уреда. За това с малко компромис резултата е повече от задоволителен.
              A20DTH ЖТД ама не баш
              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Princo написа:
                Хвърли и око на AEG.
                Aз давам 600лв., понеже не си прочел изобщо какво съм писал, малко ботче такова, предлагам да си избера някой модел до 1000лв. и ти да поемеш разликата.
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

На колегата Аристона изпуши от токов удар, по-точно платката му и като отворили техниците да видят... ами то защитата е била сложена СЛЕД платката. Разгледай инверторните на ЛГ. И моята е с такъв мотор, но е друга марка. Хубавото е, че може да си регулира оборотите в реално време, по-безшумен е, при мен се чува само плискането на водата.
                  Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

аз също ти препоръчвам Бош, има по-стари модели които можеш да намериш, горе долу за сумата която си отделил. Аз миналата година бях пред такава дилема, но намерих Миеле на много изгодна цена и както казаха всички с които се консултирах / имам приятели в сервизи, в големите търговски вериги за техника /, те са Мерцедеса за техниката, затова не се двуомих и си взех такава.

Коментар

Имам GORENJE WA 984 и вече 9г кара без никакви забележки.

Коментар

pioneer 306c написа:
                        Имам GORENJE WA 984 и вече 9г кара без никакви забележки.
                        Според теб след 9 години ще може ли да отиде до магазина и да си я купи?
                        A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

Princo написа:
                          Хвърли и око на AEG.
                          не знам дали знаеш, но AEG = Eleitrolux, т.е. AEG са собственост на Eleitrolux... поне от 3 години...
                          Fiat Punto 1.1-Синята птица
                          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Бо, сушилнята идва със съответния разход на ток. Вярвай ми - голям. И моя съвет е да направиш опит да сместиш някъде отделна сушилня. Отзивите за 2в1 хич не са ласкави, потърси. Удобството наистина е голямо, но заради гоненето на нощната тарифа и продължителност на сушенето поне два часа на жената и се налага да става в 1 през нощта да вади от сушилнята пране. Остави ли го до сутринта става смачкано ама СМАЧКАНО нямаш идея. Има програми против намачкване, т.е. като свърши със сушенето врътва барабана на известен интервал, но мисля е само за час два. Другия вариант е да се сложи на отложен старт сушилнята така че да приключи на сутринта, но това пък значи прането да се кисне мокро в барабана няколко часа.По въпроса за пералнята - имаме уърлпул 6-то чувство, работи, но горе от казанчето подлизва вода. Освен това за 6 години ръждяса отвън безобразно. Не бих взел отново такава.

Коментар

За 8-ми март купих на жената Electrolux EWF 106410 W страхотна е!Тиха 6кг е, центрофугата е силна искарва ги почти сухи(така е приказката) но въпреки високите си обороти не ги мачка което е голям +. С таймер,отложен старт,родителски контрол и така нататък.

Коментар

Candy към кой концерн са ? Или са отделно производство ?Мнения за тях ?
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X