Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вдигат възрастта за пенсиониране - Честито!!!!

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Вдигат възрастта за пенсиониране - Честито!!!!

    Тва е чудесна новина, така сега вместо пенсионерите да получават мизерни пенсии, ще бъдат принудени да работят още годинка, за да може да получават повече пари......Отделен е факта че после за да изхарчат кинтите дето са им се натрупали през годините трябва да живеят поне до 85 годишна възраст, да не говорим колко живеят до толкоз.......но така поне ще имат стимул.......
    Alfa 156 2.0 TS
    Alfa 156 20VTurbo
    Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
    Locost TF1 3.0V6

    #2
    Според мен са в най-лошо положение тези които сега са съкратени или безработни, имат стажа, но нямат възрастта и са чакали всеки момент да си вземат пенсийката, колкото и да е малка.
    https://www.cialispascherfr24.com/

    Коментар


      #3
      Днес един колега толкова се беше отчаял, човека откога чака пенсия, направо се е предал, че няма да я дочака
      Más vale tarde que nunca
      Peugeot 206 2.0 HDi ))

      Коментар


        #4
        До отчаяните хора,пенсията не е мотив или цел в живота.Аз примерно изобщо не мисля за това,верно малко ми е рано.Незнам защо но си мисля,че дори няма да стигна,до пенсия.А до повишената възрастова граница,неприятно е да.Но нека го приемем положително,с мисълта за по-добро бъдеще.
        Fiat Punto`04 1.2 60hp.
        Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
        ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

        Коментар


          #5
          То няма лошо, ама да не е толкова рязко. Едно е да чакаш 4 месеца отгоре, друго е 3 години.
          https://www.cialispascherfr24.com/

          Коментар


            #6
            Майката му е човек сам да се погрижи за старините си! Иначе, наистина ми е жал за бъдещите пенсионери, но........

            Коментар


              #7
              пенсия

              С две думи държавата да дава по малко пенсии нали повече хора ще си /отидат / а и така хората ще ги карат да работят повече .Там е въпроса че ни сравняват със запада ама там по малко работят а и нали черната работа е все от чужденци Там старите хора са все гледани .А ако се разболеят ги лекуват не като тук да чакат да свършат в къщи .
              КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
              Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
              http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

              Коментар


                #8
                И как ще се погрижиш? Да слагаш пари в банка? Да се хванем ли на бас че в следващите 30 години пак ще има някоя криза тип ’айм сори, инфлацията ги изяде’. Да купуваш имоти? Я огледай имотите строени/купени осемдесетте или деветдесетте в какво състояние са, колко пари са глътнали за поддръжка, продават ги за смешни суми с които избиват 20-30% от вложеното. Влагане в акции? Българите нямаме никаква култура на такова финансиране, изобщо не знаем за какво иде реч, камо ли да влагаме с цел един ден да ни храни. По-добре купи един декър място, всяка година заравяй по няколко цистерни тайно и ги пълни с нафта.Имаше един виц. Отива един пенсионер в пенсионното, подпира се на бастуна целия разтреперан и виква на касиерката ’Докога с тея ниски пенсии?!’. Тя го огледала внимателно и му отговорила ’Като те гледам - още малко’.

                Коментар


                  #9
                  ls1 написа:
                  И как ще се погрижиш?
                  Няма да ти кажа как по обясними причини :D Не е нормално обаче и да не правиш нищо за себе си и да чакаш държавата да го направи. Не е тайна че и повечето хора се осигуряват на минимална заплата, ама после те най много ще пищят против държавата и ниските им пенсии!

                  Коментар


                    #10
                    Има и друго за ниските пенсий.Сега хората се усигоряват на минималната,за да взимат в момента повече пари.А като дойде пенсията,почваме да плюем този и онзи.Еми нестава така,да е мислено на време.
                    Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                    Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                    ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

                    Коментар


                      #11
                      Е добре де, баща ми едно време вземаше 500лв заплата и се осигуряваше на нея, говорим осемдесетте. Що сега има мизерна пенсия? Сериозно ли мислите, че пенсионната система ще просъществува и ще я има, да речем, след 30 години? Това е пълен абсурд. Вижте какви са прогнозите за възрастовия състав на населението за след 30 години, то отсега се знае. Че то отсега няма отде пари за пенсии, как може един работещ да храни 2-3 пенсионера? Абсурд. Ще видите че след няколко години ще се мине на варианта ’спасявайте се поединично, държавата кинти няма’. И то не в България, ами в целия свят. Каци, не виждам какви са обяснимите причини. Или мислиш че всички ще се плеснат по челото и ще ти изкопират далаверата? Дай да видим, нали сме българчета, ще ти кажем защо не си прав.

                      Коментар


                        #12
                        Има истина в думите ти, но основния проблем е, че правителството в момента няма механизъм за да изкара на светло тези, които се осигуряват на минимална а я взимат х5! Аз лично знам за 2 предприятия с общо около 5000 човека от които никой не се осигурява на реалната си заплата! И управляващите, тъй като не могат да си вземат тези пари, ги взимат от пенсионерите, защото така е най-лесно!
                        Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.

                        Коментар


                          #13
                          Има инвестиционни кюлчета злато , ако ви хартисват пари купувайте си.Няма случай златото да е понижило цената си.Другото е земеделска земя.Сега дават по 40 до 50лв. за декар рента.Ако придобиете един декар за цена около 500лв (напълно е реална цената) значи инвестицията ви се изплаща за около десет години.Има и други начини , примера за недвижимата собственост не е верен.Ако парите са вложени правилно и преди големия балон те имат добра възвращаемост.
                          FIAT MULTIPLA 1.6 16v BIPOWER 2001

                          Коментар


                            #14
                            За имотите ти говориш за къса печалба тип купи днеска продай утре. Ок, нека са 5 години, а не днеска-утре. Дебнене на балони и т.н. Това е правене на сега пари, а не инвестиция която да осребриш на старини.

                            Коментар


                              #15
                              ls1 написа:
                              Каци, не виждам какви са обяснимите причини. Или мислиш че всички ще се плеснат по челото и ще ти изкопират далаверата? Дай да видим, нали сме българчета, ще ти кажем защо не си прав.
                              Айде няма нужда да ми казвате дали съм прав или не :D И да, в България всеки който се захване с нещо и то се окаже успешно и печелившо, не след дълго всички започват да "копират". Историята познава много такива случаи! Който иска да стои, да си въобразява разни неща и да си чака мизерната пенсия, а който е предприемчив, ще се оправи чудесно и сам.

                              Коментар

                              Working...
                              X