Абе, момчета какво означава :" ISP: Mobilno Parkirane Ead " ????!Пс. Знам,че съм зле, знам, моля не го казвайте на глас...така де на екран :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ за IP адрес.Важно е!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ая написа:Абе, момчета какво означава :" ISP: Mobilno Parkirane Ead " ????!Пс. Знам,че съм зле, знам, моля не го казвайте на глас...така де на екран :D
Коментар
-
todorakiggg написа:Ая написа:Абе, момчета какво означава :" ISP: Mobilno Parkirane Ead " ????!Пс. Знам,че съм зле, знам, моля не го казвайте на глас...така де на екран :D" Синоним на любов? - ИЗМАМА!"
Коментар
-
Абе едно време кво беше лесно, прескочиш някоя ограда, оскубиш някоя градинка и поканиш девойката на кафе, след някой друг ден разходки и те така. Сега чатове, скайпове, ФБ, адреси абе трагедия, трагедия.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Абе едно време кво беше лесно, прескочиш някоя ограда, оскубиш някоя градинка и поканиш девойката на кафе, след някой друг ден разходки и те така. Сега чатове, скайпове, ФБ, адреси абе трагедия, трагедия.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
bubachko
jenshen73 написа:S_BANKOV написа:Абе едно време кво беше лесно, прескочиш някоя ограда, оскубиш някоя градинка и поканиш девойката на кафе, след някой друг ден разходки и те така. Сега чатове, скайпове, ФБ, адреси абе трагедия, трагедия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар