Що пък ни питаш тука, кандидат мераклията дане кара фиат Дай една снимка
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ за IP адрес.Важно е!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Колежке, пробвай по този стар и изпитан метод:Накарай го да влезе на този сайт: http://whatismyipaddress.com/ и да ти каже какво му изписва. Питай го дали за неговия адрес също посочва, че се намира в Монголия, като твоя. Като каже "Не, в България ме дава!", кажи, че не вярваш и поискай сама да провериш и да ти каже адрес или да ти прати снимка на екрана, (скрийншот на български).Ако се върже на това, ще го призная за талант на талантите!Банков, да не търсим после и твоя адрес Я си ’оди на риба, да ти е мирна главата. Нали видЕ, че на кифлите рано или късно им настъпва мозъчния мензис. А и една риба няма да ти се разсърди ако хванеш и изпържиш друга риба, докато една жена...
Коментар
-
Оги, аз съм от старото поколение и пържим кифли само след обстойна проверка на принципа " око да види, ръка да пипне", тъй че IP адрес няма да има, по скоро можеш да ми търсиш адреса по домова книга.Пък и да ти кажа то това със сръдните не е толкова лошо, ей го на ходя си за риба когато си поиска, надебелял съм, пуша си в колата, мога да си карам колата като идиотче камионче и те така.пп Чувал ли си че мераклиите били повече от китайците, същото важи и за мераклиикитеКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Момчета,опасявам се, че номерът няма да стане... Да не говорим че вчера някой ми е влизал в профила...не се обиждайте, но той определено ще се досети, че живо се интересувам кой е и ще има едно на ум....Днес сутринта ми казаха нещо, но много не ми се вярва.А и честно казано не сванах идеята.... кое къде да търся...Да знаете за това Фейcбук чата==>Easy mode ==>реcтарт ==> cmd ==> фейcбук ==> реалното IP-то на което пишеш ???Много съм невежа и не разбрах какво е точно Easy mode....Какво е за бога?!А иначе благодаря за интересния номер Видях си IP и поне разбрах че не е влизано от въпросният компютър това поне го мога" Синоним на любов? - ИЗМАМА!"
Коментар
-
Аман от хакери.Значи - на който не му е известно - комуникацията във Фейсбук чата става през сайта на фейсбук - най-много да снифнете тяхното IP. Та дори в Скайп не може да се хване реално IP ако имаш повече от 2ма приятели онлайн и си пишеш с тях. Туй с IP адресите е такава заблуда - все още има доставчици (Interbild Варна), които дават на клиентите си вътрешни IP адреси (10.х.х.х) и е обичайно при тях 200 човека да влизат в интернет от едно и също реално IP. При ФТК примерно при рестарт на модема доста често се сменя външния адрес, а за Близу това дори е задължително. А има и толкова много хора, чиято WiFi парола е 12345678 или наопаки... Добирането до нечие IP не е гаранция, че задължително е неговото. Аз например съм си с реално статично и си го знамSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Аман от хакери.Значи - на който не му е известно - комуникацията във Фейсбук чата става през сайта на фейсбук - най-много да снифнете тяхното IP. Та дори в Скайп не може да се хване реално IP ако имаш повече от 2ма приятели онлайн и си пишеш с тях. Туй с IP адресите е такава заблуда - все още има доставчици (Interbild Варна), които дават на клиентите си вътрешни IP адреси (10.х.х.х) и е обичайно при тях 200 човека да влизат в интернет от едно и също реално IP. При ФТК примерно при рестарт на модема доста често се сменя външния адрес, а за Близу това дори е задължително. А има и толкова много хора, чиято WiFi парола е 12345678 или наопаки... Добирането до нечие IP не е гаранция, че задължително е неговото. Аз например съм си с реално статично и си го знам" Синоним на любов? - ИЗМАМА!"
Коментар
-
Що се занимавате с неща дето не са ясни на много хора... ако толкова е притеснява го блокирай от където ти щрекне, а настърви ли се и поче по телефони заплахи и т.н. има полиция за тази работа. Даже си имат отдели специално за подобен род деяния. Пускаш оплакване и те ще го намерят и по ИП и по телефон и по всичко.Всякакъв вид подвеждане да си признае няма да свършат работа освен ако не е някой силен дебил.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Мбреее, ся ше излезна най големи я хакер тука.Влизаш колежке тука:http://iptracking.geniushackers.com/Попълваш си един мейл на който да ти пратят резултатите и генерираш един линк, който го копваш и му го пращаш на човека. Забудалюсваш го нещо така че той да кликне на него и адреса му автоматично се логва и ти се праща на мейла.От това по хубаво - здраве му кажи... Е, може да се наложи да маскираш линка някак, както във форума могат да се маскират.Някъде да го напишеш, да го маскираш и после да му пратиш линк към мястото, като му обясниш че там има линк към нещо супер-дупер интересно.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
bubachko
ей като видя "реални" и "нереални" IP-та и ми става едно...Няма нереални IP-та, компа без IP няма как да има мрежа, него винаги трябва да го има, съответно едно IP винаги реално съществува...Адресите се делят на "публични" - тези които са уникални в мрежата, и "частни" - тези, които имате на компа зад рутера в къщи...
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:...P.S. : По IP адрес ги хващат само в криминалните сериали и американските екшъни :D Успех !04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
Почти всички сте прави ама и не съвсем.Местоположението се намира и по ИП адрес, и по интерполация на ГСМ клетките ,както казва колегата в предишното мнение.А също така още едно мнение назад - да, един компютър може да има мрежа и без ИП адрес.Много теснолинейно гледате на живота.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Опитайте да проумеете едно-не всеки компютър в мрежата е с публичен ИП адрес и ТОЧКА!!! 99 процента от клиентите на Виваком примерно НЯМАТ реално ИП. Има редица доставчици в ППОЕ връзка,които също ползват частни мрежи!!! И не е задължително динамично ИП да е задължително след рутер. Редица сървъри(най-общо казано) са предназначени да раздават адреса от тима 192.168 или други подобни.ex.Мареа ТД100
Коментар
-
gamma написа:Щото локацията на телефона се определя по географските координати на ГСМ клетките чрез интерполация, а не от ИП-то!Може да го пробвате и в airplane mode на андроид телефон ( в случай, че си мислите, че GSM мрежата ви издава).04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар