Така си омазах красавицата на две дръвчета.... капак, калници май и предницата е мръднала Снимки утре, че сега не мога да уцеля порта на гсм-а
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Уфффф омазах красавицата
Collapse
X
-
bubachko
-
Логан
-
AlBundy написа:Добре съм. Те на моята ламарините са много меки. Бе застрахователя каза, че ще плати 100%. Утре направо поръчвам от Италия ламаринкитеTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
И на мен днеска ми беше каръшки ден Реших да се повъртя в едно училище в Дианабад с голяяяяям двор,влезнах,ръчни...пилежи...носене...спирам 1. спукана гума (изядена) 2.изхвърчал мигач и 3.откачено гърне.Гърнето го закачих,вдигам гумата на крик,развъртам гумата и тамън я вадя и крика каза кхххххххх и се изпарзаля и гумата се запря в пружината та благодарение на това колата не ми падна върху краката,след това с другия крик вдигнах колата и си смених...+джантата е крива незнайно защо Утре (тоест днес) ще има посещение при гумаджиятаex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар