Plastex написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво ви е мнението за Алфа Ромео 156 ?
Collapse
X
-
-
[quote="Immortal"]Plastex написа:Не мисля, че има човек, който ще купи кола, дори нова, която не е чул как работи двигателя или не е покарал поне няколко-стотин метра, за да усети окачване, работа на двигателя при натоварване, скоростна кутия, съединител и т.н.Или има и такива?!?!Кола и жена се избират със сърцето, но не си ли отваряш очите навреме - последствията са за теб. Знам от опитбраво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
Immortal написа:Plastex написа:Бравото го остави, сметни 155 конски сили от 9-14 години кола, това за Варна и май изобщо не става дума за 2009 г. кола.Ex: Alfa Romeo 156 1.8ТS
Ex: Fiat Bravo 1.4 12V 80 к.с.
Коментар
-
Аз фиата го покарах точно 500 метра със предишния собственик и спрях и му казах тази кола е моята,нооо ме грабна още преди да я запаля като седнах в нея и стана любов от пръв поглед.Та вече след като си я закупих тогава тръгнах да гледам частите как са като цени.Та както казаха колеги ако се гледа някаква разлика от 5 лева на част за различните модели щях да си карам ескортчето дето гарнитурата на капака с отстъпката при мен в магазина е 1,70 на Рейнц и ми гори 7/100 в града зимата.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
Immortal написа:Plastex написа:Не говоря за тия които изобщо не могат да запалят, защото нямали акумулатор, ама ще ти я дадат с чисто нов акумулатор!Immortal написа:Не мисля, че има човек, който ще купи кола, дори нова, която не е чул как работи двигателя или не е покарал поне няколко-стотин метра, за да усети окачване, работа на двигателя при натоварване, скоростна кутия, съединител и т.н.Или има и такива?!?!Immortal написа:...Като не можете да платите дори данъка на един автомобил - ми вземете си по едно колело (Пежо правят много хубави) и си джиткайте с него.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар