Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво ви е мнението за Алфа Ромео 156 ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Bashev написа:
    Мен друго ме плаши.Защо са толкова евтини в порядака на 2000-3000 лева,за толкова добро испалнение ?
    Защото се чупи много.С риск да си навлека гнева на половината форум все пак го казах.
    http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
    Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
    FIAT БРАВО 1.2 16v
    ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
    FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

infineon написа:
      Bashev написа:
      Мен друго ме плаши.Защо са толкова евтини в порядака на 2000-3000 лева,за толкова добро испалнение ?
      Защото се чупи много.С риск да си навлека гнева на половината форум все пак го казах.
      А що не кажеш защо се чупят а ?Щото си ги купуваме в повечето случаи на 300-400хил км и масло несменяно поне 50-60 хил а за по сериозни подръжки да не говорим.
      ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
      ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Колега само се погледни цифрите за смяна на окачването ако е разбито и сам ще си отговориш колата е мн готина само че подръката....
        Subaru B9 tribeca 3.0
        Peugeot 307 04
        Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
        Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

infineon написа:
          Bashev написа:
          И аз мисля, че е това. Според мен фиат е много по-кораво нещо от алфа, тия, които ги караме ние да не са по-малко опъвани навън? Редно е да са на същите километри, но просто са с по-корава душа. То като погледнеш в алфа форума, хората са си дали списъци със сменени неща, дори такива, за които при фиата просто не съм се сещал, че може да ги има Как да го смениш Италианския Боец, изправен и свиреп, за нещо, дето веднага ще ти дръпне пари за части, 2 пъти колкото струва и фиата
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Е, то всичко си има цена - щом искаш да караш Алфа, значи ще плащаш

Коментар

Kuku написа:
              Да караш алфа май наистина значи точно това - да плащаш Хеле па данъка... Стана ми лошо, ми те около 300-350 лв данък плащат тия хорица...

Коментар

Plastex написа:
                И аз мисля, че е това. Според мен фиат е много по-кораво нещо от алфа, тия, които ги караме ние да не са по-малко опъвани навън? Редно е да са на същите километри, но просто са с по-корава душа. То като погледнеш в алфа форума, хората са си дали списъци със сменени неща, дори такива, за които при фиата просто не съм се сещал, че може да ги има Как да го смениш Италианския Боец, изправен и свиреп, за нещо, дето веднага ще ти дръпне пари за части, 2 пъти колкото струва и фиата
                Бих поспорил, но ни мисля че ще има нужда.....
                Alfa 156 2.0 TS
                Alfa 156 20VTurbo
                Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                Locost TF1 3.0V6

Коментар

Plastex написа:
                  Kuku написа:
                  Да караш алфа май наистина значи точно това - да плащаш Хеле па данъка... Стана ми лошо, ми те около 300-350 лв данък плащат тия хорица...
                  Ми твоето Браво ако беше 2009 година, и ти толкова щеше да плащаш Данъка ли ви плаши толкова в една кола бе?!?!Яворе, кажи им на тия за Алфите!

Коментар

Plastex написа:
                    infineon написа:
                    Bashev написа:
                    Не знам как Фиат е по кораво нещо, като се има в предвид че частите са на 90% едни и същи било то по механиката или по електрониката. Че е малко по скъпа за подръжна няма спор, но не е чак толкова.Понавам доста хора който са слезнали от Фиат и са се качили на Алфа и повече не искат и да чуят за Модела Браво/а, включително и аз.
                    Ex: Alfa Romeo 156 1.8ТS
                    Ex: Fiat Bravo 1.4 12V 80 к.с.

Коментар

bobi_bravo написа:
                      Понавам доста хора който са слезнали от Фиат и са се качили на Алфа и повече не искат и да чуят за Модела Браво/а, включително и аз.
                      +,аз и бензин няма да помириша вече
                      Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

vaskobravo написа:
                        bobi_bravo написа:
                        Понавам доста хора който са слезнали от Фиат и са се качили на Алфа и повече не искат и да чуят за Модела Браво/а, включително и аз.
                        +,аз и бензин няма да помириша вече
                        колега - виж снимките от Италфеста - колко Алфи има... аз им викам Хулиганки... Ама не са за стар човек кат мен. Затуй карам Либра.Един съвет - вземи си кола, която можеш да обслужваш. Щото почват едни компромиси.... и избирай и си отваряй очите! не се фърляй на първата добра оферта....
                        Fiat Punto 1.1-Синята птица
                        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

eh4ev07 написа:
                          infineon написа:
                          Bashev написа:
                          А що не кажеш защо се чупят а ?Щото си ги купуваме в повечето случаи на 300-400хил км и масло несменяно поне 50-60 хил а за по сериозни подръжки да не говорим.
                          А ако не са на толкова километри няма да са толкова евтини.И при положение че има 156 за 2000 лв, никой джамбазин няма да внесе читава за 6000 примерно, защото никой няма да му я купи.
                          http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                          Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                          FIAT БРАВО 1.2 16v
                          ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                          FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Plastex написа:
                            И аз мисля, че е това. Според мен фиат е много по-кораво нещо от алфа, тия, които ги караме ние да не са по-малко опъвани навън? Редно е да са на същите километри, но просто са с по-корава душа.
                            мисля, че не е баш така. освен километрите има значение как е карана който си е купил алфа не е било, за да я кара пенсионерската. иначе подкрепям колегата, който каза "...виж какво можеш да поддържаш..."
                            браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Immortal написа:
                              Ми твоето Браво ако беше 2009 година, и ти толкова щеше да плащаш Данъка ли ви плаши толкова в една кола бе?!?!
                              Бравото го остави, сметни 155 конски сили от 9-14 години кола, това за Варна и май изобщо не става дума за 2009 г. кола. A и да не е само данъка, като огледаш това, което е в продажба, изобщо не започват разходите от данъка. Май няма дизелова с работещо турбо, по ходова част отделно. Иначе за 156, 147 или 159 тоягите са горе-долу еднакви като разход след покупка, но говорим и за това доколко е смислено да оставиш кола, която ти върши перфектна работа, добре потегната и с перфектен външен вид и да влезеш в някакъв екшън с неизвестен изход, всичко което се продава е перфектно, а ако откриеш нещо, са го пропуснали, защото ... направо я качили на автовоза Не говоря за тия които изобщо не могат да запалят, защото нямали акумулатор, ама ще ти я дадат с чисто нов акумулатор!

Коментар

Plastex написа:
                                Не говоря за тия които изобщо не могат да запалят, защото нямали акумулатор, ама ще ти я дадат с чисто нов акумулатор!
                                Колега, имаш много странни разбирания за кола втора употреба, според мен.Нашето Браво като го взимахме наистина нямаше акумулатор. И наистина човека домъкна от някъде един акумулатор, с който колата запали от раз. Оказа се, че не й работи динамото, като човекът предложи да ни свали 200 лв от цената, или да я отремонтира той. Очевидно и той беше изненадан от неработещото динамо. След 2 дни динамото беше отремонтирано от него (роторът сменен), и чак след като покарахме малко колата около автокъщата, тогава я вехме. Колата и до ден днешен си работи нормално. С навъртяни вече около 30 хил. км на нея. Търговецът беше много коректен и мога само хубави думи да кажа за него. Става дума за автокъща на Горубляне. Няма да му правя реклама, но ако има интерес, ще ви кажа коя е точно автокъщата на Л.С.Нали не очаквате всяка кола втора употреба да идва с чисто нов акумулатор? Или такава, стояла 2 години в автокъщата, някой да я припалва всяка сутрин? (какъвто беше случая с нашето Браво).Говорим за коли ВТОРА РЪКА. С всички произтичащи от това кусури. Купуваме коли за по 2000 лв, а сме придирчиви, все едно купуваме чисто нови. Не мисля, че има човек, който ще купи кола, дори нова, която не е чул как работи двигателя или не е покарал поне няколко-стотин метра, за да усети окачване, работа на двигателя при натоварване, скоростна кутия, съединител и т.н.Или има и такива?!?!Кола и жена се избират със сърцето, но не си ли отваряш очите навреме - последствията са за теб. Знам от опит

Коментар

Working...
                                X