Баси темата се отвори по въпроса Не мислех че толко народ ще откликне по въпроса Я са да видим колко народ наистина подрипва? Аз лично си подскачах Колкото за кеф, колкото за идиотията, се тая Принципно идеята е ясна, с изместването на Земята, ако всеки подложи подскок в определеното време, когатое по посока на орбитата... може и да стане номера, само дето трябва да скачаме всички в такт, за да изпадне Земята в резонанс и да се помести наистина! (въпрос на чиста физика, защо мислите на войниците им е забранено да маршируват, когато минават по мостове?!) Само си мисля, че требе доста по голяма организация от един сайт, просто идеята и 600 000 000 народ, и не ми стан ясно чстно как както гласеше сайта преместването ще повлияе на климата Важна беше идеята, да сме задружни (баси как звучи като сектантски призив!) Както и да е, аз си рипах и ми беше гот
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Аиде да скачамееееее!:)
Collapse
X
-
bubachko
-
bubachko написа:Както и да е, аз си рипах и ми беше готFiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
-
Измамаа колеги http://dnes.bg/article.php?id=25636Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
bubachko написа:Баси темата се отвори по въпроса Не мислех че толко народ ще откликне по въпроса Я са да видим колко народ наистина подрипва? Аз лично си подскачах Колкото за кеф, колкото за идиотията, се тая Принципно идеята е ясна, с изместването на Земята, ако всеки подложи подскок в определеното време, когатое по посока на орбитата... може и да стане номера, само дето трябва да скачаме всички в такт, за да изпадне Земята в резонанс и да се помести наистина! (въпрос на чиста физика, защо мислите на войниците им е забранено да маршируват, когато минават по мостове?!) Смо си мисля, че требе доста по голяма организация от един сайт, просто идеята и 600 000 000 народ, и не ми стан ясно чстно как както гласеше сайта преместването ще повлияе на климата Важна беше идеята, да сме задружни (баси как звучи като сектантски призов!) Както и да е, аз си рипах и ми беше готFIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар