Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

запушват ми се пръскалките моля за съвет

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

запушват ми се пръскалките моля за съвет

Проблема ми е че се запушват често.Чистя ги като ги махам и ги обдухвам с въздух под налягане .Казанчето за течност си ми е чисто и в него слагам само вода със веро някакво .Има ли някаква добавка или какво да сложа да се прочистят хубаво тея пръскалки ,че ми омръзна да ги чистя с махане

дали проблемът не е във верото?
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Аз моите ги чистя с многожилен кабел. От него използвам само две три жила, за да влизат в дупчиците и в същото време да не се разширяват. Поне така няма да ти се налага да ги сваляш постоянно.
      Manowar - Татко
      Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
      Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
      Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
      Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Ако слягаш чешмяна вода, се отлага варовик и запушва пръскалките. Запушват се и от прахоляка по улиците, особено ако се използват рядко. Аз моите ги чистя внимателно с топлийка.
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Проблема ми наистина беше във верото дето сложих преди две години ,но след това незнам с какво да махна тая гняс.Взех си поука .Сега искам по лесния начин да се справя,ако има такъв де

Коментар

сваляш казанчето хубаво измиваш и него и моторчето (аз използвах Меглио) после сипваш колкото меглио ти е останало въб бече монтиранота казанче и ползваш вместо течност като свърши сваляш и почистваш пръскалките с въздух или вода под налягане почистваш и мъркучетата до който имаш достъп и клапанчетата аз направих тая операция и сега съм доволен от време на време слагам по малко Калгон в казанчето за да се чисти котления камък които се натрупва по моторчето и пръскалките а ако са ти се запушили пръскалките (ама много да няма отпушване) си зимаш нови 25лв. маи бяха две аз преди да си взема мислех че пунтото пръска само на 2 а то се оказа че били с 4 на пръскалка ,като на мареата, а на бравото били по 3
            Шофирай разумно, на пътя не си сам.
            Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
            Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
            Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Е как да няма отпушване? Да не се е разтопило олово вътре? Като боднеш пръскалките с игла или топлийка, няма начин да не се отпушат.
              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Накисни пръскалките в оцет.
                Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Аз си слагам малко спирт в казанчето и веднага се отпушват.
                  Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                  ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Преди седмица попаднах на препарат, от който се капват 4-5 капки във водата за чистачките и хем чисти, хем не замръзва. Водата естествено не е от чешмяната, а от планински извори - мека (софиянци са облагодетелствани в това отношение). Ще разпитам и ако мога ще приложа снимка. Това което знам за производителя е, че още не е стъпил на българския пазар и произвежда екологично чисти препарати. С препарата, с който си миеш пода можеш да полееш цветята си вкъщи без да им навреди. Пастата им за зъби е толкова ефективна, че е достатъчно количество колкото грахово зърно, за да си измиеш зъбите. Цената естествено е подобаваща - 18 лв. за тубичка!
                    Няма начин да няма начин!

Коментар

nikolovvd написа:
                      Преди седмица попаднах на препарат, от който се капват 4-5 капки във водата и хем чисти, хем не замръзва. Водата естествено не е от чешмяната, а от планински извори - мека (софиянци са благословени в това отношение). Ще рапитам и ако мога ще приложа снимка. Това което знам за производителя е, че още не е стъпил на българския пазар и произвежда екологично чисти препарати. С препарата, с който си миеш пода можеш да полееш цветята си вкъщи без да им навреди. Пастата им за зъби е толкова ефективна, че е достатъчно количество колкото грахово зърно, за да си измиеш зъбите. Цената естиствено е подобаваща - 18 лв. за тубичка!
                      Като слушам и се сещам за Амуей. :D

Коментар

nikolovvd написа:
                        Пастата им за зъби е толкова ефективна, че е достатъчно количество колкото грахово зърно, за да си измиеш зъбите. Цената естиствено е подобаваща - 18 лв. за тубичка!
                        Ай стига бре. Не мое да бъде.
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

nikolovvd написа:
                          Пастата им за зъби е толкова ефективна, че е достатъчно количество колкото грахово зърно, за да си измиеш зъбите. Цената естествено е подобаваща - 18 лв. за тубичка!
                          Прилича ми на реклама на AmWay (за това ли става въпрос?)

Коментар

Не съм на ясно с тези препарати. Виж вчера съм направил светодиодно осветление в кухнята и намалих консумацията на ток над 10 пъти, но за останалото препарати, съдомиялни, печки и т.н. съм айрян без мляко - гола вода!Всяка жаба да си знае гьола! Като изпробвам при мен нещата ще дам мнение - какво, защо и колко. Аз съм от групата на Тома Неверни! :D
                            Няма начин да няма начин!

Коментар

По скоро проблемът идва от едни тройничета с клапанчета вътре за задържане на налягането на течността в системата.Струват стотинки.Сменяте и карате само с течност за чистачки.Не случайно има зимна и лятна такава.Не слагайте патоки,веро или каквото и да е друго.Това затлачва всичко.
                              FIAT BRAVO 1.6
                              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Working...
                              X