Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Честито на първите форумски младоженци!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

popara801 написа:
    Irka_fihi написа:
    Кумата си чака билета за Еквадор!
    Пускай тото.По вероятно е да ти се падне. Фактура ще издадеш ли?Фактуриииии!!!
    Тииии, едно Розе не почерпи на сватбата, па кво остава за билет до Еквадор!!! Ама ако все пак размислиш и ми купиш - ще ти издам фактура, немаш ядове!
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

Поздравления и от мен и съпругата ми...За дълъг и щастлив семеен живот, изпълнен с много любов и...дечица
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
      Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
      Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

popara801 написа:
        Благодаря на всички и тук и да наистина не сме 1-вите форуми младоженци въпреки,че не се познаваме от форума.Да се надяваме да има още форумски сватби.И все така красиви като нашата.Примерно на 12.12.2012 имаме обещание-гласно да се случи нещо между хора свързани с нашата сватба.
        Попаров, аз честитих ли ти??? Не? Еми, моите съболезнования! И да сте живи и здрави!
        Steliyan's Life!
        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Всичко беше супер готино, много добре организирано - абе нямаше грешка! Само неможах да разбера, защо за сватбенската кола беше избрана - ми нещо там с емблема с прашка... какво му викат... не се сещам за марката!Апропо - за моята сватба вече съм ангажирал бат’ Радо с Капата за булчинска кола - еее - къде, къде! Да се засрамите!

Коментар

Абе я питай Кума, като го питах - тоя мергел как вози, тропа ли, скърца ли ?А той - да, да, т’ва да не е Фиат
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Карал съм, ремонтирал съм, реглаж... гуми... на там каквото е... Последната ми дума е - аз прашка повече не правя, не искам да виждам! Да - за кръстниците ми ще поръчам... ъмммм... как му казвахте? Нещооом... Както и да е... Но за мен и булката ми - Викам бат Радо с Капата! Щот съм големио баро...Тия... чек да си спомня името, че не ги знам... ъъъм мерцедеси... да, сетих се, скърцат...немско бяха май... магарешки каручки нали си чувал?

Коментар

Честито и от мен на младоженците
                Más vale tarde que nunca
                Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Колегите,само да ви вметна,че Мерцедеса с който бяхме е от клас лимузина и е автоматик.Няма нищо общо с нашите ежедневки.Лукса вътре е голям за кола 1994.Има и бронирани стъкла.Вероятно е бил на някоя немска мутра. :D И да благодаря отново на всички за пожеланията.
                  FIAT BRAVO 1.6
                  FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                  LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

И аз искам да благодаря на всички за пожеланията.

Коментар

jenshen73 написа:
                      popara801 написа:
                      Благодаря на всички и тук и да наистина не сме 1-вите форуми младоженци въпреки,че не се познаваме от форума.Да се надяваме да има още форумски сватби.И все така красиви като нашата.Примерно на 12.12.2012 имаме обещание-гласно да се случи нещо между хора свързани с нашата сватба.
                      Попаров, аз честитих ли ти??? Не? Еми, моите съболезнования! И да сте живи и здрави!
                      +1

Коментар

///// написа:
                        Апропо - за моята сватба вече съм ангажирал бат’ Радо с Капата за булчинска кола - еее - къде, къде! Да се засрамите!
                        Кумове "заплюл" ли си си? ...аз съм свободна, вярвам, че и fihi също...
                        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                        Ванга

Коментар

Ирке, тъкмо си мислех да ви попитам с Ваньо дали ще ви е удобно да сте ми кумове... Значи... Кумове и булчинска кола си имам вече! ... Между другото - страшен аватар! Браво!

Коментар

Честито на първите форумски младоженци!

Красив аватар , красив !!!
                            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

///// написа:
                              Ирке, тъкмо си мислех да ви попитам с Ваньо дали ще ви е удобно да сте ми кумове... Значи... Кумове и булчинска кола си имам вече! ... Между другото - страшен аватар! Браво!
                              Честито на младоженците и много дълъг съвместен живот и тропане на малки крачета скоро.п.с. Че ти нали имаше жена бре,Живка ли се казваше забравил съм.

Коментар

///// написа:
                                Остава и момата само да намерим и е станало 3-4 дневно мазало.
                                първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                                Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                                Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Working...
                                X