popara801 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Честито на първите форумски младоженци!
Collapse
X
-
popara801 написа:Благодаря на всички и тук и да наистина не сме 1-вите форуми младоженци въпреки,че не се познаваме от форума.Да се надяваме да има още форумски сватби.И все така красиви като нашата.Примерно на 12.12.2012 имаме обещание-гласно да се случи нещо между хора свързани с нашата сватба.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Всичко беше супер готино, много добре организирано - абе нямаше грешка! Само неможах да разбера, защо за сватбенската кола беше избрана - ми нещо там с емблема с прашка... какво му викат... не се сещам за марката!Апропо - за моята сватба вече съм ангажирал бат’ Радо с Капата за булчинска кола - еее - къде, къде! Да се засрамите!
Коментар
-
Карал съм, ремонтирал съм, реглаж... гуми... на там каквото е... Последната ми дума е - аз прашка повече не правя, не искам да виждам! Да - за кръстниците ми ще поръчам... ъмммм... как му казвахте? Нещооом... Както и да е... Но за мен и булката ми - Викам бат Радо с Капата! Щот съм големио баро...Тия... чек да си спомня името, че не ги знам... ъъъм мерцедеси... да, сетих се, скърцат...немско бяха май... магарешки каручки нали си чувал?
Коментар
-
Колегите,само да ви вметна,че Мерцедеса с който бяхме е от клас лимузина и е автоматик.Няма нищо общо с нашите ежедневки.Лукса вътре е голям за кола 1994.Има и бронирани стъкла.Вероятно е бил на някоя немска мутра. :D И да благодаря отново на всички за пожеланията.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
jenshen73 написа:popara801 написа:Благодаря на всички и тук и да наистина не сме 1-вите форуми младоженци въпреки,че не се познаваме от форума.Да се надяваме да има още форумски сватби.И все така красиви като нашата.Примерно на 12.12.2012 имаме обещание-гласно да се случи нещо между хора свързани с нашата сватба.
Коментар
-
///// написа:Ирке, тъкмо си мислех да ви попитам с Ваньо дали ще ви е удобно да сте ми кумове... Значи... Кумове и булчинска кола си имам вече! ... Между другото - страшен аватар! Браво!
Коментар
-
///// написа:Ирке, тъкмо си мислех да ви попитам с Ваньо дали ще ви е удобно да сте ми кумове... Значи... Кумове и булчинска кола си имам вече! ... Между другото - страшен аватар! Браво!първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар