По някакви неведоми пътища се сдобих със зимни рънфлат гуми.След доста четене по въпроса се оказва, че уж имало по-добри машини за поставянето им върху джантите.Не, че с "обикновените" не можело, ама доста често водело до повреда върху гумата и/или надиране на джантата.Та въпроса ми е някой знае ли къде има "по-специална" машина за поставяне на гумите върху джантите, за да отида там?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Рънфлат гуми
Collapse
X
-
chaveto написа:Във всички големи автомобилни центрове има всякакви машини. Само си помисли преди да ги сложиш за возията.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Re: Рънфлат гуми
BO написа:По някакви неведоми пътища се сдобих със зимни рънфлат гуми.След доста четене по въпроса се оказва, че уж имало по-добри машини за поставянето им върху джантите.Не, че с "обикновените" не можело, ама доста често водело до повреда върху гумата и/или надиране на джантата.Та въпроса ми е някой знае ли къде има "по-специална" машина за поставяне на гумите върху джантите, за да отида там?Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
emzo написа:Колега, Вие карали ли сте с такива гуми ?А спукана такава ?Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Ето възможни решения ако колегата няма такава система: http://tpms.ful-bg.com/lang/bg-en/products-page/tpmsпреди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
-
Ба, аз какво питах, каква стана темата За протокола - като спукаш рънфлат гума усещането е почти като нормална такава.Ако 100% е усещането за нормална спукана гума то с рънфлат усещането е да речем 75%.Въобще не е вярно, че не се усеща нищо.За сензорите сте прави, по принцип е изискване. Както за ксенона е изискване да имаш примерно пръскалки за фаровете.Но за разлика в окачването не е така. Няма разлика дали си с рънфлат гуми или с обикновени.Но както и да е, след монтажа ще видим дали ще има поражения по някоя от двете компоненти.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар