Отдавна не съм писал и проекта беше малко на заден план, тъй като съм натоварен на работа, а имах и много изпити, но след 3 дни сесията ми свършва и ще работя по сайтчето с пълна сила.Малко промених графиката в профила на потребителя (диаграмата показва и изминат път), промених класацията на колите в търсенето, а в момента се работи по нов дизайн и много нови работи по сайтчето.Следващата стъпка за сега е нов размер за подписа и SpritMonitor импортер и каквото вие искате - репортвайте всякакви бъгове и проблеми и ще гледам да ги корегирам възможно най-скоро. Вече потребителите наброяват към 1400
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
CarSpending.com: Сайт за следене на разходите по МПС-то
Collapse
X
-
Veseliq написа:Добавени са още работи, като например "любими бензиностанции". Работи се по нов дизайн с мобилна версия.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Когато добавяш гориво и избереш бензиностанцията, можеш да й дадеш "Добави в любими". Следващия път ще има падащо меню с всички твои любими бензиностанции - като си избереш някоя от тях, директно ще ти я избира на картата, вместо да ровиш.ПС: Вчера добавих сортиране на колите в търсенето по разход на гориво.
Коментар
-
Вече графиката с изминатия път и разходите е по-подробна и с нови екстрички Има и оправени бъгове в нея. За тази иде реч:http://www.carspending.com/bg/profiles/CarSpending
Коментар
-
Може ли да добавите опция за добавяне на бензиностанция, като ръчно се изпише адреса (от касовата бележка)?П.П. Ако има такава (възможно е да не съм я видял/открил) опция, може ли да ми опишете как се работи с нея. Много по-лесно ще ми е отколкото да "ровя" из Google maps.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Съжалявам ако въпроса е зададен, но има ли възможност да следиш разходите на повече от един автомобил с един акаунт?напр. 3 бр.?А за редактиране на въведени данни ако си сбъркал или си ги въвел приблизително?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Immortal написа:kiro_of_the_day написа:Съжалявам ако въпроса е зададен, но има ли възможност да следиш разходите на повече от един автомобил с един акаунт?напр. 3 бр.?А за редактиране на въведени данни ако си сбъркал или си ги въвел приблизително?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар