dudulia написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Български манталитет..
Collapse
X
-
Más vale tarde que nunca
Peugeot 206 2.0 HDi ))
-
Alisiq написа:uBoy, може и някъде по отгоре да спирам, но ме е страх тази лудата да не ми направи нещо на пунтото Или ако аз не съм спряла правилно /няма да запуша никой/, да ми отмъсти и да се обади на паяка тяFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Alisiq написа:uBoy, може и някъде по отгоре да спирам, но ме е страх тази лудата да не ми направи нещо на пунтото Или ако аз не съм спряла правилно /няма да запуша никой/, да ми отмъсти и да се обади на паяка тяSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
krasio_79bs написа:dudulia написа:И за какво са глобили жената? Има ли член в ЗДП регламентиращ понятието "запушване" ?Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dudulia написа:И за какво са глобили жената? Има ли член в ЗДП регламентиращ понятието "запушване" ?
Коментар
-
jenshen73 написа:Tornado написа:Alisiq написа:uBoy, може и някъде по отгоре да спирам, но ме е страх тази лудата да не ми направи нещо на пунтото Или ако аз не съм спряла правилно /няма да запуша никой/, да ми отмъсти и да се обади на паяка тяFiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
ls1 написа:Спира пред вратата на двора ти, който е гараж, или просто пред вратата на двора? Щото ако е второто ти си в ролята на бабката с хюндая май.
Коментар
-
kal0yanch40 написа:Хубаво си я наредила,ама й е малко.И аз имам проблем с един съсед,ама не с колата му,а с 2-та му камиона,които спира точно пред вратата на двора ми.Трайкам си за сега,ама като избухна,не паяк,ами бърза помощ ще викам.Като човек му казвам "комшо дръпни едини камион",няма и няма.Да видим,до кога ще е така.
Коментар
-
Вие тръгнахте да тълкувате членове и Закони...Какво има за тълкуване ? Тука иде реч точно за манталитет, както авторката на темата е писала. Аз без да познавам Законите никога не бих спрял пред вход ( какъвто и да е той ) или пък да запуша нечие превозно средство. Тук иде реч за липсата на морал, етика, човещина, колегиалност ако щете и не на последно място - достойнство. Пишете за пяна в ауспуха. Тя (пяната) акъл няма да налее, а и утре някой на мястото на това бабе дали няма да сложи пък пяна в ауспуха на някоя, като колежката, която е имала "наглостта" да и спре на мястото. Аз само ще кажа - ПроЗт народ сме и туй то. Точно манталитета ни пречи. Нищо друго.ПС: Дидо, в Ингилизията таквиЗ номера вървят ли ? И ако "потръгнат" дали виновния няма да съжалява за действията си и да проклина момента в, който е сгафил. Кажи ...Знам ти отговора и за това депресията след, като съм се върнал от там не ме е напуснала. Впрочем разгледах ти писанията и снимките от там и съм си ги "заложил", като предпочитани на Хрома.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Бе и в Ингилизията стават всякакви работи Зависи от квартала Има такива квартали, дето кьорав англичанин не се вижда. Там става всичко Иначе си прав. Всичко опира до манталитета, до съзнанието...Най-важния въпрос, който всеки трябва да си задава, преди да предприеме каквото и да било е: ще навредя ли на някого с действието си? Ще попреча ли на някого?!?Вчера гледам на един светофар - свети червено, спрял един, седи и чака. Зад него линейка с включени буркани и сирени, не може да мине от него - той обаче невъзмутимо си изчака да светне зелено и тогава тръгна...На мен ми се е случвало същото нещо, още като видях бурканите в огледалото и се преместих така, че да може да мине, без аз да преминавам на червено. Ама...
Коментар
-
donnna написа:аз ако мога да попитам колежката Alisiq - моме, ти що спираш в зелените площи!?!?!Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Immortal написа:Бе и в Ингилизията стават всякакви работи Зависи от квартала Има такива квартали, дето кьорав англичанин не се вижда. Там става всичко Иначе си прав. Всичко опира до манталитета, до съзнанието...Най-важния въпрос, който всеки трябва да си задава, преди да предприеме каквото и да било е: ще навредя ли на някого с действието си? Ще попреча ли на някого?!?Вчера гледам на един светофар - свети червено, спрял един, седи и чака. Зад него линейка с включени буркани и сирени, не може да мине от него - той обаче невъзмутимо си изчака да светне зелено и тогава тръгна...На мен ми се е случвало същото нещо, още като видях бурканите в огледалото и се преместих така, че да може да мине, без аз да преминавам на червено. Ама...A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар