Малееее,мале как може такова нещо ........ думи нямам.От друга страна,се радвам,че нищо не съм изтървал.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Варненци... :)
Collapse
X
-
ls1 написа:Не се надявай. Виждал съм януари сесията като тръгнат мацките да вземат изпитите в ТУ-то. В двора на университета бели мечки хоро играят, на колежките ще им измръзнат дудите, обаче с минижуп и разцицолени. Е брата да каже тъй ли е.
Коментар
-
///// написа:ls1 написа:Не се надявай. Виждал съм януари сесията като тръгнат мацките да вземат изпитите в ТУ-то. В двора на университета бели мечки хоро играят, на колежките ще им измръзнат дудите, обаче с минижуп и разцицолени. Е брата да каже тъй ли е.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
ls1 написа:Калоянчо, само в ел. факултета обаче. В машинния момите не ползват гаечни ключове, стягат директно с ръце до ключ 18. :D
Коментар
-
Един ден имаме дупка час два и отиваме на дървеното до ТУ-то. Няколко колеги и една колежка, втори курс сме всички. Специалността ни е ТТТ, Транспортна техника и технологии, разбирай автомобили, двигатели, такива неща. Сядаме и колежката пита "Абе, какво точно прави амортисьора, вчера видях един?". Аз питам коварно ’Ти нали го видя, на какво ти прилича?". Тя "А, едно такова като помпа". Аз "Ами да, помпа е. До всяка гума има амортисьор, вързан с една тръбичка за гумата. Колата като се движи влиза по дупки разни и нагоре-надолу, нали е помпа амортисьора - гумата се напомпва.". Тя "Бреееейййй! Как са го измислили само! Ама верно ли толкова хитро?". Аз слагам тапата "Е как, нали си виждала един автомобил като се заседи пред блока как му спадат гумите. Е като не се движи как да са напомпани?!". Тя "Бреййййй...". Припомням, втори курс, специалност ТТТ. Е...тя се дипломира аз до втори курс си останах ама...такъв е живота .
Коментар
-
Re: Варненци...
nikki_sixx написа:Утре в 13 часа на кръстовището на "Кракра" и "Бенковска" ще има жена с.. .по гърди, дето ще призовава за шофиране с включени светлини. Там ли сме? Аз лично ще мина... :DNissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар