Здравейте , колеги. Преди 2 години имах пунто мк1 1.1 55 коня и след това реших да премина в БМВ Клуба , където ми е голямата страст, но ето , че дойде момента пак да се върна при Вас с една кола , която купих скоро , но просто много ми хареса. Фиат Пунто 1.2 Бертоне. Има забележки предимно козметично , но зимата ще имам къде да се заигравам. Смених много неща по колата за над 500 лева сигурно , но ми остана една мъка. Още първата нощ някой доброжелател ми е резнал задния прозорец и не мога да се ориентирам от къде да купя нов , как се сваля и.т.н. Гледам има някакъв цип , но как става номера ще съм благодарен , ако някой намери схема или ми обясни. Също така от къде мога да закупя нов такъв.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нов член - пунто 1.2 бертоне
Collapse
X
-
И от мен да ти е честита количката колега. За прозореца не се ядосвай, все ще измислиш някакво решение. Моята кола също на първата нощ която прекара пред къщата ми получи 15 сантиметра огънат и издран калник.ПС: тоя на последната снимка защо ми е гепил якето в първия момент се замислих да не си снимал докато съм минавал покрай тебе нещо ... :DОще веднъж със здраве да караш пунтото и безаварийни километри.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар