krasio_79bs написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане за цифров фотоапарат
Collapse
X
-
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
-
krasio_79bs написа:Заслужават ли си тези апарати закупени втора ръка със оставаща гаранция повече от година.Апарат 1:Canon Powershot SX120IS.Закупен е през април 2011 от техномаркет(гаранция до април 2013)http://www.canon.bg/For_Home/Product...Shot_SX120_IS/[/b]]Спецификации и снимка на апарат.Цена 200лв.Апарат 2Olympus D720(VR-310)Закупен е септември с 2г. карта и всичко останало(гаранция до септеври 2013)Сецификации и снимка на апаратаСив цвятЦена-240 лв.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Еле,всяка екстра е от полза.Нито един от показаните от теб апарати няма повече от 5 оптичен зум.Навярно като си взимала Браво си гледала що за екстри предлага.Едва ли ги ползваш,ама е добре да ги има.А фуджитата които предлагаш са .....мани бегай .Не е въпроса какво ще ти върши работа за снимки,а какво по добро можеш да намериш за парите си.А и апаратите които съм предложил са с подаръци като кълфчета и тн. които си струват пари на магазина.
Коментар
-
krasio_79bs написа:Еле,всяка екстра е от полза.Нито един от показаните от теб апарати няма повече от 5 оптичен зум.Навярно като си взимала Браво си гледала що за екстри предлага.Едва ли ги ползваш,ама е добре да ги има.А фуджитата които предлагаш са .....мани бегай .Не е въпроса какво ще ти върши работа за снимки,а какво по добро можеш да намериш за парите си.А и апаратите които съм предложил са с подаръци като кълфчета и тн. които си струват пари на магазина.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
krasio_79bs написа:Високото ИСО не е гаранция за по-качествени снимки!Колкото е по виско ИСО то ,толкова по зърнести са снимките.Особено при ниският клас апарати които се вместват в сумата от 200лв.
Коментар
-
niko_ymn написа:krasio_79bs написа:Високото ИСО не е гаранция за по-качествени снимки!Колкото е по виско ИСО то ,толкова по зърнести са снимките.Особено при ниският клас апарати които се вместват в сумата от 200лв.
Коментар
-
Не помня на колко е било - може да е бил на авто и сам да си е задал 100, но ето две на които им го знам колко е, защото нарочно съм го пуснал на 3200 за да му тествам възможностите, прав си за шума, но пък според мен на другата почти всичко се вижда като черен фон.Сега намирам един друг читав според мен модел (особено за фен на Олимпус, и то за 169 лв) http://www.multirama.bg/product/1002...g120-smart.htm , но първо не може да държи до 8 секунди отворена блендата и второ над 1600 ISO и да искаш не можеш да зададеш настройка, макар, че едва ли би му притрябвала непрофесионално. Сигурно трябва да изровя от супер слънчев ден ISO 3200 комбинирано със 1/2000 част от секундата време на затваряне за да покажа предимства, но сега май не се сещам дали имам такава снимка. Както вече писах - не разбирам много, а и не ми се влиза в спор.
Коментар
-
Човекът е казал какво иска, а вие искате да го направите фотограф, хем от исо да разбира, хем от ръчни настройки, хем да знае колко да отваря блендата. Познавам много хора, които нищо не разбират от фотография и това, което искат е добри снимки на евтина цена - натискаш, щракаш и готово. Не да търсят ръчна настройка на исо, на осветеност и прочее. Още малко и светломер ще му препоръчате, може би и статив... Но аз какво разбирам, вие можете между редовете да четете, така че давайте добри съвети, щом сте решили.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Питане за цифров фотоапарат
Занимавал съм се с фотография и от ръчните настройки по-хубаво нема ....Краси е прав , когато съветва колегата да си вземе нещо качествено за същите пари , които би платил за сапунерка.Успех в търсенето , Колега !FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Re: Питане за цифров фотоапарат
Румен_Хинчев написа:Занимавал съм се с фотография и от ръчните настройки по-хубаво нема ....Краси е прав , когато съветва колегата да си вземе нещо качествено за същите пари на сапунерка.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Re: Питане за цифров фотоапарат
ele написа:Румен_Хинчев написа:Занимавал съм се с фотография и от ръчните настройки по-хубаво нема ....Краси е прав , когато съветва колегата да си вземе нещо качествено за същите пари на сапунерка.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
krasio_79bs написа:Ele,колегата казва ,че има бюджет от 200 лева и иска съвет ,за кое най-добре да ги похарчи.Никъде не съм видял да пита за апарат за най-малко пари дето "да става".Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар