Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ползвате ли карти за отстъпки от цената на горивото?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега, виж тук http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=36428 Ако не се лъжа в момента в почивните дни отстъпката е 6ст. Днес зареждах но не обърнах внимание колко ми върнаха че пазарувах и други неща.Поразпитай колегите от Варна - такива карти са раздадени на всеки който желае. Така хем ползвате отстъпка при зареждане хем подпомагате издръжката на форума и организирането на мероприятия

Коментар

Ок, благодаря на всички включили се
      кара с удоволствие и гледа прибора за температура: LANCIA DELTA 1.6d 120ps, 2009.
      кара и проклина съдбата: BRAVA EL 1.6i 16v 103ps, 1996 - вече не!

Коментар

Форумски карти за ЕКО има в мен.Бих могъл да пратя на колегата, ако ми посочи адрес в лично съобщение.Но си мисля, че все у някой във Варна са останали и ще е по-лесно да си вземе от там.

Коментар

Аз ползвам карта за ЕКО ,само че от клуб "Берое".

Коментар

Immortal написа:
            Форумски карти за ЕКО има в мен.Бих могъл да пратя на колегата, ако ми посочи адрес в лично съобщение.Но си мисля, че все у някой във Варна са останали и ще е по-лесно да си вземе от там.
            Метни една към мен, а той ще си я получи от офиса. Аз имам само 1 - Оги ми я даде на срещата в Китен. До преди това ползвах SDI отстъпката си.
            Steliyan's Life!
            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Ако това е добре за клуба, може да ползвам нея, макар, че се разбрахме с един колега да ми прати неговата Писах на phoenix по-рано днес, но не ми е отговорил. Пише в една тема, че в него трябва да има карти. Ако не, за Варна може да се организираме нещо заедно да ги получим или както е най-удобно
              кара с удоволствие и гледа прибора за температура: LANCIA DELTA 1.6d 120ps, 2009.
              кара и проклина съдбата: BRAVA EL 1.6i 16v 103ps, 1996 - вече не!

Коментар

карта форумска за еко и карта за бензиностанции SNG
                Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

bgaf написа:
                  Ми аз имах няколко за ЕКО и една от тях я размених с мой приятел, който предпочиташе ЕКО, а ми даде неговата за Лукойл...Има и една подробност, че картите на Лукойл(поне тази, която аз имам), важат само ако плащаш в кеш. При плащане с дебитна или кредитна карта не важат...
                  От началото на ноември и картите на ЕКО важат само при плащане кеш Аз се прецаках преди два дни, като заредих догоре, а нямах кеш
                  Fiat - Stilo 1.9 JTD

Коментар

Ползвам отстъпката с карта от форума на ЕКО за бензинче.Нямат метан в Стара Загора Еко-то,затова зареждам на Зара газ със същата отстъпка.За всички от Стара Загора искащи карта за отстъпка имам около 7-8 останали в мен.
                    FIAT BRAVO 1.6
                    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

monstera написа:
                      bgaf написа:
                      Ми аз имах няколко за ЕКО и една от тях я размених с мой приятел, който предпочиташе ЕКО, а ми даде неговата за Лукойл...Има и една подробност, че картите на Лукойл(поне тази, която аз имам), важат само ако плащаш в кеш. При плащане с дебитна или кредитна карта не важат...
                      От началото на ноември и картите на ЕКО важат само при плащане кеш Аз се прецаках преди два дни, като заредих догоре, а нямах кеш
                      И аз така се прецаках, но имах в себе си и карта от SDI - тя може да се ползва при плащане с дебитна или кредитна карта до края на месеца.
                      ex '96 Bravа 1.6 16V LPG

Коментар

Форумската на Еко Имам и на Лукойл, ама там не стъпвам!!!
                        BMW E90 320D
                        ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                        ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                        ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

аз ползвам карта за отстъпка 5 ст/ литър от Еко картата е няква тяхна, понеже имах някаква стара, която важеше само в София, а аз това не го знаех и като я подадох и ми казаха, че не важи веднага ме питаха дали искам такава коят оважи навсякъде ....Дадоха ми някаква синя. Ползвам си я почти редовно ..... на 50 лв сипвам 51 и давам 50 :Д

Коментар

Working...
                          X