Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ползвате ли карти за отстъпки от цената на горивото?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ползвате ли карти за отстъпки от цената на горивото?

Здравейте, колеги. Чувал съм, че много хора имат такива карти, пък аз нямам. Как сте се сдобили с тях и ползвате ли ги? Колко стотинки е разликата и в кои бензиностанции?
    кара с удоволствие и гледа прибора за температура: LANCIA DELTA 1.6d 120ps, 2009.
    кара и проклина съдбата: BRAVA EL 1.6i 16v 103ps, 1996 - вече не!

Ми аз по принцип имам на ЕКО и на Лукойл ама не ги ползвам винаги понеже зареждам и на шелл и омв.На екото е 6 ст. на литър от стъпката в почивните дни.
    http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
    Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
    FIAT БРАВО 1.2 16v
    ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
    FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

И аз имам карта на SNG и Лукойл, но зареждам само на SNG, защото съм доволен от нафтата и разхода с нея. Отстъпката е 5ст. на литър, което си е 2%. Рядко зареждам и на ШЕЛ, като имам карта за точки, на ОМВ - никога. Лукойла е чак на ферибота и не си струва разкарването.

Коментар

Ползвам карта на SDI за -5ст на ЕКО. Дават ти я като сключиш застраховка през тях.
        Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

аз имам форумска карта на ЕКО и си зареждам там 5ст отспъка на литър на 20лв 95+ ми връщат 40ст
          Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Форумска на ЕКО -5ст/л и Лукойлска -8ст/л.
            Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

От къде може да се вземе карта на ЛукОйл за 8 ст? Пише в сайта им, че трябва да зареждам по половин тон на месец, то аз трябва да имам камион Как си намерихте вашите?
              кара с удоволствие и гледа прибора за температура: LANCIA DELTA 1.6d 120ps, 2009.

Коментар

За ЕКО си я взех като попълних някаква бланка на сайта им...За Лукоил имаше една игра и се печелеха преди време, ама сега мисля, че не издават нови карти...За ОМВ мисля, че няма карти...За Шел работи системата им с точки...
                FIAT Tipo 1.6 i.e SX 75 hp - The best city car
                Renault Scenic 1.6 16V RXT 107 hp - The best cruiser

Коментар

Видях, че са заменили картите на Еко "За Приятели" с някакви други, свързани с дарения. Сега отстъпката по тях е 4 ст./литър, а не 5 :D То, това си е направо смешна работа. Аз зареждам на Петрол, доволен съм от 96 екстра форс за зимата. На Шел не зареждам, те наливат най-некачествените горива, каквито намерят, там кракът ми не стъпва от преди много години Пък никаква информация не мога да намеря за Лукойл, явно в момента не се издават карти.Освен, ако някой има карта, която не ползва да му я купя и да избивам 5 години след това

Коментар

Ми аз имах няколко за ЕКО и една от тях я размених с мой приятел, който предпочиташе ЕКО, а ми даде неговата за Лукойл...Има и една подробност, че картите на Лукойл(поне тази, която аз имам), важат само ако плащаш в кеш. При плащане с дебитна или кредитна карта не важат...

Коментар

Да, видях това, аз съм частно лице и винаги плащам в кеш. Без това ги давам и така и така тия пари, ще е добре да имам някоя карта, ама поне 5 стотинки да е кирията Дай ми някоя от твоите, ще се разберем за цена Yellow_Flash_Colorz_PDT_01

Коментар

Аз имах на петрол,но веднъж ме беше в задния джоб на дънките и след сядане в колата апарата на бензиностанцията не я зачиташе повече,отстъпката беше 5ст./литър.Също имах на лукойл,но я подарих на един приятел защото НИКОГА не зареждам на лукойл поради лични причини,за нея не знам и каква беше отстъпката защото никога не съм я ползвал.
                        Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Аз имам форумска за ЕКО - повече там нестъпвам да зарждем дизел,имам карта за ЛУКОЙЛ/И двте карти са с по 5ст/2% отстипка,също така имам и на ШЕЛ Смарт - с нея някакви отстъпки ползваш с точките на литър,но несъм се интересувал,чакам да събера още.И мисиля,скоро време,да потърся и от РОМПЕТРОЛ карта.
                          Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                          Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                          ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

VALIO_RACING написа:
                            Да, видях това, аз съм частно лице и винаги плащам в кеш. Без това ги давам и така и така тия пари, ще е добре да имам някоя карта, ама поне 5 стотинки да е кирията Дай ми някоя от твоите, ще се разберем за цена Yellow_Flash_Colorz_PDT_01
                            Ще ти я дам безплатно, защото аз пари за нея не съм давал, но в момента съм в командировка в Турция и единствения начин да ти я пратя е с писмо...

Коментар

Ок, с писмо става, аз не бързам, когато пристигнеш ми драсни, ще съм много благодарен Става дума за Еко и отстъпка 5 ст./литър, нали

Коментар

Working...
                              X