Здравейте, колеги. Чувал съм, че много хора имат такива карти, пък аз нямам. Как сте се сдобили с тях и ползвате ли ги? Колко стотинки е разликата и в кои бензиностанции?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ползвате ли карти за отстъпки от цената на горивото?
Collapse
X
-
Ми аз по принцип имам на ЕКО и на Лукойл ама не ги ползвам винаги понеже зареждам и на шелл и омв.На екото е 6 ст. на литър от стъпката в почивните дни.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
-
От къде може да се вземе карта на ЛукОйл за 8 ст? Пише в сайта им, че трябва да зареждам по половин тон на месец, то аз трябва да имам камион Как си намерихте вашите?кара с удоволствие и гледа прибора за температура: LANCIA DELTA 1.6d 120ps, 2009.
кара и проклина съдбата: BRAVA EL 1.6i 16v 103ps, 1996 - вече не!
Коментар
-
За ЕКО си я взех като попълних някаква бланка на сайта им...За Лукоил имаше една игра и се печелеха преди време, ама сега мисля, че не издават нови карти...За ОМВ мисля, че няма карти...За Шел работи системата им с точки...FIAT Tipo 1.6 i.e SX 75 hp - The best city car
Renault Scenic 1.6 16V RXT 107 hp - The best cruiser
Коментар
-
Видях, че са заменили картите на Еко "За Приятели" с някакви други, свързани с дарения. Сега отстъпката по тях е 4 ст./литър, а не 5 :D То, това си е направо смешна работа. Аз зареждам на Петрол, доволен съм от 96 екстра форс за зимата. На Шел не зареждам, те наливат най-некачествените горива, каквито намерят, там кракът ми не стъпва от преди много години Пък никаква информация не мога да намеря за Лукойл, явно в момента не се издават карти.Освен, ако някой има карта, която не ползва да му я купя и да избивам 5 години след товакара с удоволствие и гледа прибора за температура: LANCIA DELTA 1.6d 120ps, 2009.
Коментар
-
Ми аз имах няколко за ЕКО и една от тях я размених с мой приятел, който предпочиташе ЕКО, а ми даде неговата за Лукойл...Има и една подробност, че картите на Лукойл(поне тази, която аз имам), важат само ако плащаш в кеш. При плащане с дебитна или кредитна карта не важат...FIAT Tipo 1.6 i.e SX 75 hp - The best city car
Коментар
-
Да, видях това, аз съм частно лице и винаги плащам в кеш. Без това ги давам и така и така тия пари, ще е добре да имам някоя карта, ама поне 5 стотинки да е кирията Дай ми някоя от твоите, ще се разберем за цена Yellow_Flash_Colorz_PDT_01кара с удоволствие и гледа прибора за температура: LANCIA DELTA 1.6d 120ps, 2009.
Коментар
-
Аз имах на петрол,но веднъж ме беше в задния джоб на дънките и след сядане в колата апарата на бензиностанцията не я зачиташе повече,отстъпката беше 5ст./литър.Също имах на лукойл,но я подарих на един приятел защото НИКОГА не зареждам на лукойл поради лични причини,за нея не знам и каква беше отстъпката защото никога не съм я ползвал.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
Аз имам форумска за ЕКО - повече там нестъпвам да зарждем дизел,имам карта за ЛУКОЙЛ/И двте карти са с по 5ст/2% отстипка,също така имам и на ШЕЛ Смарт - с нея някакви отстъпки ползваш с точките на литър,но несъм се интересувал,чакам да събера още.И мисиля,скоро време,да потърся и от РОМПЕТРОЛ карта.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
VALIO_RACING написа:Да, видях това, аз съм частно лице и винаги плащам в кеш. Без това ги давам и така и така тия пари, ще е добре да имам някоя карта, ама поне 5 стотинки да е кирията Дай ми някоя от твоите, ще се разберем за цена Yellow_Flash_Colorz_PDT_01FIAT Tipo 1.6 i.e SX 75 hp - The best city car
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар