Така като те гледам какво си написал все едно аз съм го написал...
Имаш всички типични черти на българина на който му е втръснало от простотията в родната му държава. Простотията на мноооого голяма част от хората с които ежедневно се сблъсква. Простотията и бюрокращината дори вече и в голяма част от частните фирми пренесена там от мързеливи и немислещи хора вероятно работили зад някое гишенце в някоя държавна администрация. Аз самия често особено напоследък се усещам как крещя като полудял по някой от колата или използвам универсалния поздрав с един пръст. Немисля, че проблема е в теб за всички тези ситуации. Аз си решавам проблема като на местата където ходя редовно просто си ги разучавам за да мога спокойно да очаквам всякакви моткания бавения и изненади...и си ги подбирам според това къде ми е приятно...дори и дреболиите ми правят впечатление. Пример мога да ти дам как е практика в доста бензиностанции Лук@йл като кажеш "Искам нафта за 30лв." да ти сипят за 29.98лв, а на касата да ти вземат 30...същото нещо само, че в мой плюс го има на шел...на бензиностанциите им от които зареждам ми сипват или точно или отгоре пример от днес исках за 30 те ми сипаха за 30.04, а ми взеха 30...не е въпроса във тези 4 стотинки или в това, че другите ще ми вземат 4...всичко е принцип...като човек каже че иска за 30лв да си му сипят за 30, а като са шматки и сипят с половин грам повече за още 0.04...еееми да си обучат служителите...Винаги ще се намери какво да те изкара извън нерви...просто избягвай да посещаваш местата които ти го причиняват. Друг пример...в Добрич ходя единствено до К@уфланд въпреки, че е на другия край на града...но там ми спестяват доста нерви и глупости...Та накрая на касата и ми се молят да съм останал доволен от тях. Какво по-хубаво!?ПС. Като дадох примера с бензиностанциите. Винаги ми е било интересно, ако съм на някоя забутана селска бензностанция между село Долно нанагорнище и Горно нанадолнище и си напълня резервоара до горе в 02ч през нощта и се окаже, че картата ми е блокирана, а няма банкомат или нямам кеш...К`во прайм?!
![Wink](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_wink.gif)
Коментар