sasser написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дайте мнения за Темпра 1992 година S.W. 1.6Mi
Collapse
X
-
-
sasser написа:каза ми че по документи била 62 KW което прави 84 конски сили,не е ли по добре спрямо вървенето и горенето от другия двигател?Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
sasser написа:каза ми че по документи била 62 KW което прави 84 конски сили,не е ли по добре спрямо вървенето и горенето от другия двигател?Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
Аз пък не разбирам защо убеждавате колегата, че колата не е за него? Нито знаете как кара, нито нищо. Аз пък например, досега лична кола над 60к.с. не съм карал, пък не ми е натежало особено. За градско каране си е абсолютно се тая дали ще си със 60 или със 160 коня, с тази разлика, че колата със 160 е много вероятно да харчи доста повече. Иначе за Темпрата в случая, наистина цената е леко висока...преди над 2 години продадох дизелово Пежо `93год за 800лв...
Коментар
-
Ами колеги аз по принцип няма да ходя на състезания,вземам я като семейна кола за пътуване,е естествено че ще я карам и из града,тя е с карбуратор и задължително мисля да и сложа газова уредба.Интересува ме като кола и при тези обстоятелства дали си струва,хубавото в случая е че е нов внос,не е регистрирана още и няма никакви забележки външно,като нова е,а и климатроника и сервото много ме зарибяват,мисля че е с 4-ри дискови спирачки но не съм сигурен,ще се пробвам да счупя още 100 лева дано се съгласи.......не зная как върви подръйката и,дали са и скъпи частите,но предполагам че вие ще ми кажете...благодаря ви,страхотни сте!!!
Коментар
-
според Аутодата, темпра 1.6 92г. е само с един двигател, а именно Моноджетроник на Бош и е е 57kw с код на мотора 159А3.046.другия мотор е 159А3.000 и е 62kw, но е 91г. и е карбуратор на Вебер. сигурно за това става въпрос.ако колата е читава,сваляй още малко от цената и се мятай... частите са евтини, има ги навсякъде, абе поне 3 год. ще караш без да ремонтираш, ако всичко и е ОК.Lancia Dedra 1.6 90ks- италианка с характер
Fiat Uno 1.1 55ks Fire- супер здрава машина, вече бивша
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар