Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чуството да си намериш колата разбита ...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И най-лошото е,че полицайте въобще не си гледат работата...защо? Защото когато написах в жалбата еди кво си откраднато колони катализатор и така нататък и пиша,че откраднатото е на стойност над 500лв.И ми направиха,че не ми дадоха изходящ номер на жалбата,след като попитах къде ми е този номер те ми се сопнаха и ми казаха да си тръгвам и да чакам обаждане. Такаа след има няма 2 седмици получавам писмо от прокоратурата,че откраднатото ми е забележете на стойност 60лв което е под минималната работна заплата и се водило като дребно хулиганство и поради тази причина прекратили делото..толкова тъпо се почуствах толкова гадно ми стана,че никога не ми е било толкова гадно.Не заради откраднатото а заради това,че полицията играе с тия б@клуци които крадяха! После когато видях пича да бумка най-нагло с мойте пайнери не искам да ви обясня от тогава каква злоба и мъст изпитвам към куките! Е*ал съм и майката вече не ме интерсуват свестен полицай НЯМАААААА! Когато беше периода с кражните полицаите не обикаляха през ноща а когато всичко отихна и изгоряха над 20 човека кой с колони кой с CD-та те обикаляха в 1-2-3-4 през ноща и то трябва да си супер гламав за да не разбереш,че и куките са вътре в схемата! Вадя си заключението,че в България полицайте прекаляват с правомощията си не понякога а винаги.

Коментар

Ако ще ти олекне, то на почти всеки се е случвало такова нещо.На мен систематично ми се случваха някакви случки с колата. Миналата година я бяха издрали качествено от всички страни, после ми пробиха резервоара. Тази година пък ми счупиха стъклото на задната врата.И все пак това е само кола - не е нужно да се приема толкова тежко

Коментар

цено написа:
        И най-лошото е,че полицайте въобще не си гледат работата...защо? Защото когато написах в жалбата еди кво си откраднато колони катализатор и така нататък и пиша,че откраднатото е на стойност над 500лв.И ми направиха,че не ми дадоха изходящ номер на жалбата,след като попитах къде ми е този номер те ми се сопнаха и ми казаха да си тръгвам и да чакам обаждане. Такаа след има няма 2 седмици получавам писмо от прокоратурата,че откраднатото ми е забележете на стойност 60лв което е под минималната работна заплата и се водило като дребно хулиганство и поради тази причина прекратили делото..толкова тъпо се почуствах толкова гадно ми стана,че никога не ми е било толкова гадно.Не заради откраднатото а заради това,че полицията играе с тия б@клуци които крадяха! После когато видях пича да бумка най-нагло с мойте пайнери не искам да ви обясня от тогава каква злоба и мъст изпитвам към куките! Е*ал съм и майката вече не ме интерсуват свестен полицай НЯМАААААА! Когато беше периода с кражните полицаите не обикаляха през ноща а когато всичко отихна и изгоряха над 20 човека кой с колони кой с CD-та те обикаляха в 1-2-3-4 през ноща и то трябва да си супер гламав за да не разбереш,че и куките са вътре в схемата! Вадя си заключението,че в България полицайте прекаляват с правомощията си не понякога а винаги.
        Днеска ходих до 7-мо дето ме изпратиха като говорих с полицията по телефона,обаче казаха,че те не отговарят за такива неща и сега трябва да ходя до Младост 4 в академията,там се намирали ... Чудя се въобще има ли смисъл ... Вярно че е кола и не трябва да се ядосвам,ама да ти вземат нещо твое,си е гадно.Да не говорим за разходите за смяна на стъкло и да си купувам друго сд ...П.П Много ми е интересно,къде ше си го заврат тва сд,като не са взели панела.
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

ilkor написа:
          Ако ще ти олекне, то на почти всеки се е случвало такова нещо.На мен систематично ми се случваха някакви случки с колата. Миналата година я бяха издрали качествено от всички страни, после ми пробиха резервоара. Тази година пък ми счупиха стъклото на задната врата.И все пак това е само кола - не е нужно да се приема толкова тежко
          Ха ами дай да те опъна тогава какво толкова - не е нужно да го приемаш толкова тежко

Коментар

ilkor написа:
            Ха ами дай да те опъна тогава какво толкова - не е нужно да го приемаш толкова тежко

Коментар

Явор Митев написа:
              А на мен ми се е случвало цели.....четири пъти. Три пъти в студентски град и един път до Пирогов в локалното. Чувствах се така, все едно са ми оп...ли жената !!!!!!!!!!Ужасно е !!!!!!!!!!
              Ти кво бе, сега за един кърски труд ли ще се жалваш. Колата винаги е по-ценна от жената. Баси, хубави жени - под път и над път, ей на - Еле примерно. А хубаво коли? А?Не са толкоз на често нали?
              Steliyan's Life!
              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Наркомански истории според мен , жалка работа ! Само мога да кажа че от моя блок преди около месец 4ма комшии изпищяха със откраднати акумулатори - пасат , кадет и G-класа . Комшията с кадета 3 пъти му го крадат - човека се отказа да си кара колата горкия. На комшията с G-класата - 2 пъти акумулатора , и в джипката влизаха по не знам какви причини през задното стъко на джипа . В надежда много крадат акумулатори , то май не е само тука , ама казал съм ако разбера кои са - ще им строша капачките на краката ...... Yellow_Flash_Colorz_PDT_46
                Fiat Bravo 103 1996

Коментар

Между другото, в ТАЗИ тема, някой може да си познае нещо от колата...Много ми е съмнителен тоя търговец...Че и CD без панел продава...
                  FIAT Tipo 1.6 i.e SX 75 hp - The best city car
                  Renault Scenic 1.6 16V RXT 107 hp - The best cruiser

Коментар

И още един в клуба на разбитите коли....Ако някой види това Pioneer DEH-2200UB в някоя заложна къща да се обади...Идвам с винкела....
                    Браво 1.6 16v 1996
                    Рено Лагуна 2 1.9 dCI.

Коментар

Преди години, като купих Уното, първата ми работа бе да извадя радио-касетофона и да го монтирам в специална кутия, от която да се вади и слага лесно. Никога не съм го оставял в колата, а за документи да не говорим. Тогава нямаше "падащи" панели и всичко бе "Направи си сам". Каквото и да си говорим за вандалщината или кражбите по колите или домовете много е неприятно и в първия момент се чувстваш като празен/кух. Направо изпадаш в безтегловност, а краката ти се подкосяват! Въобще не ми се коментира повече, че ми става гадно и започвам да се ядосвам, въпреки че горното не ми се е случило на мен. На приятел му откраднаха нова музика за 250 лв. пред Медицинска академия и човека ми разправя, че е чул алармата, но носел носилката с майка си, която била транспортирана от Видин в много тежко състояние. В този район действат 2-3 банди и незнам кога на някой карантиите ще се влачат по пътя. На хората им писна да ги крадат, бият и ограбват по улиците и си мисля, че много скоро ще вземат правото в свои ръце.
                      Няма начин да няма начин!

Коментар

nikolovvd написа:
                        Каквото и да си говорим за вандалщината или кражбите по колите или домовете много е неприятно и в първия момент се чувстваш като празен/кух. Направо изпадаш в безтегловност, а краката ти се подкосяват!
                        Е чак толкова не но ме хвана яд че са ми освинили чисто новия фиат, и вместо да си върша работата трябва да се занимавам да търся стъкло.Странно ми е само как не се свършва това търсене на MP3 ки за коли. Вече всички са си накупили, не е като в времето когато тепърва навлизаха.Понеже е ясно че ако няма търсене няма и да се крадат.
                        http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                        Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                        FIAT БРАВО 1.2 16v
                        ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                        FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Търсенето на стъкло вече не е проблем. Преди години - в зората на демокрацията, беши голям зор да намериш задно странично стъкло дори за Лада. Още повече във Варна и то в Събота. После идва и другият проблем - търсенето на сервиз където да ти го монтират, защото някой са с две леви ръце и всички пръсти пълци или поне бяха. :D
                          Няма начин да няма начин!

Коментар

Лошото е че,крадците не осъзнават ква мъка е човек като е в момент на безпаричие да дава пари за стъкла,още повече за друго сд ...
                            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
                              Лошото е че,крадците не осъзнават ква мъка е човек като е в момент на безпаричие да дава пари за стъкла,още повече за друго сд ...
                              Че те ако го осъзнават няма да го направят Мислиш ли, че им пука? Както каза един колега по-нагоре - НАРКОМАНСКА му работа...
                              Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Такъв хванеш ли ги, бой, еб.н и сръПска музика !!! На мен едно наркоманче ми счупи заното стъкло и окриви 3 от вратите. Хванаха го ченгетата, писаха протоколи, отпечатъци, свидетели и накрая прокурора не внесе делото в съда. Нямало доказателства срещу копелето. И всичко това при положение че дори ползвъх връзки от съда. Ба си шибаната държава ! В началото на демокрацията, едно ченге каза на мой познат, който хвана джпчията в колата си, вместо да ни викаш, следващия път му начупи главата и повече няма да се мерне. То на копелето няма и да му стиска да се оплаче . На никой не пожелавам такива преживявания, ама се случват.
                                Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Working...
                                X