И най-лошото е,че полицайте въобще не си гледат работата...защо? Защото когато написах в жалбата еди кво си откраднато колони катализатор и така нататък и пиша,че откраднатото е на стойност над 500лв.И ми направиха,че не ми дадоха изходящ номер на жалбата,след като попитах къде ми е този номер те ми се сопнаха и ми казаха да си тръгвам и да чакам обаждане. Такаа след има няма 2 седмици получавам писмо от прокоратурата,че откраднатото ми е забележете на стойност 60лв което е под минималната работна заплата и се водило като дребно хулиганство и поради тази причина прекратили делото..толкова тъпо се почуствах толкова гадно ми стана,че никога не ми е било толкова гадно.Не заради откраднатото а заради това,че полицията играе с тия б@клуци които крадяха! После когато видях пича да бумка най-нагло с мойте пайнери не искам да ви обясня от тогава каква злоба и мъст изпитвам към куките! Е*ал съм и майката вече не ме интерсуват свестен полицай НЯМАААААА! Когато беше периода с кражните полицаите не обикаляха през ноща а когато всичко отихна и изгоряха над 20 човека кой с колони кой с CD-та те обикаляха в 1-2-3-4 през ноща и то трябва да си супер гламав за да не разбереш,че и куките са вътре в схемата! Вадя си заключението,че в България полицайте прекаляват с правомощията си не понякога а винаги.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чуството да си намериш колата разбита ...
Collapse
X
-
Ако ще ти олекне, то на почти всеки се е случвало такова нещо.На мен систематично ми се случваха някакви случки с колата. Миналата година я бяха издрали качествено от всички страни, после ми пробиха резервоара. Тази година пък ми счупиха стъклото на задната врата.И все пак това е само кола - не е нужно да се приема толкова тежко
Коментар
-
цено написа:И най-лошото е,че полицайте въобще не си гледат работата...защо? Защото когато написах в жалбата еди кво си откраднато колони катализатор и така нататък и пиша,че откраднатото е на стойност над 500лв.И ми направиха,че не ми дадоха изходящ номер на жалбата,след като попитах къде ми е този номер те ми се сопнаха и ми казаха да си тръгвам и да чакам обаждане. Такаа след има няма 2 седмици получавам писмо от прокоратурата,че откраднатото ми е забележете на стойност 60лв което е под минималната работна заплата и се водило като дребно хулиганство и поради тази причина прекратили делото..толкова тъпо се почуствах толкова гадно ми стана,че никога не ми е било толкова гадно.Не заради откраднатото а заради това,че полицията играе с тия б@клуци които крадяха! После когато видях пича да бумка най-нагло с мойте пайнери не искам да ви обясня от тогава каква злоба и мъст изпитвам към куките! Е*ал съм и майката вече не ме интерсуват свестен полицай НЯМАААААА! Когато беше периода с кражните полицаите не обикаляха през ноща а когато всичко отихна и изгоряха над 20 човека кой с колони кой с CD-та те обикаляха в 1-2-3-4 през ноща и то трябва да си супер гламав за да не разбереш,че и куките са вътре в схемата! Вадя си заключението,че в България полицайте прекаляват с правомощията си не понякога а винаги.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
ilkor написа:Ако ще ти олекне, то на почти всеки се е случвало такова нещо.На мен систематично ми се случваха някакви случки с колата. Миналата година я бяха издрали качествено от всички страни, после ми пробиха резервоара. Тази година пък ми счупиха стъклото на задната врата.И все пак това е само кола - не е нужно да се приема толкова тежко
Коментар
-
ilkor написа:Ако ще ти олекне, то на почти всеки се е случвало такова нещо.На мен систематично ми се случваха някакви случки с колата. Миналата година я бяха издрали качествено от всички страни, после ми пробиха резервоара. Тази година пък ми счупиха стъклото на задната врата.И все пак това е само кола - не е нужно да се приема толкова тежко
Коментар
-
Явор Митев написа:А на мен ми се е случвало цели.....четири пъти. Три пъти в студентски град и един път до Пирогов в локалното. Чувствах се така, все едно са ми оп...ли жената !!!!!!!!!!Ужасно е !!!!!!!!!!Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Наркомански истории според мен , жалка работа ! Само мога да кажа че от моя блок преди около месец 4ма комшии изпищяха със откраднати акумулатори - пасат , кадет и G-класа . Комшията с кадета 3 пъти му го крадат - човека се отказа да си кара колата горкия. На комшията с G-класата - 2 пъти акумулатора , и в джипката влизаха по не знам какви причини през задното стъко на джипа . В надежда много крадат акумулатори , то май не е само тука , ама казал съм ако разбера кои са - ще им строша капачките на краката ...... Yellow_Flash_Colorz_PDT_46Fiat Bravo 103 1996
Коментар
-
Преди години, като купих Уното, първата ми работа бе да извадя радио-касетофона и да го монтирам в специална кутия, от която да се вади и слага лесно. Никога не съм го оставял в колата, а за документи да не говорим. Тогава нямаше "падащи" панели и всичко бе "Направи си сам". Каквото и да си говорим за вандалщината или кражбите по колите или домовете много е неприятно и в първия момент се чувстваш като празен/кух. Направо изпадаш в безтегловност, а краката ти се подкосяват! Въобще не ми се коментира повече, че ми става гадно и започвам да се ядосвам, въпреки че горното не ми се е случило на мен. На приятел му откраднаха нова музика за 250 лв. пред Медицинска академия и човека ми разправя, че е чул алармата, но носел носилката с майка си, която била транспортирана от Видин в много тежко състояние. В този район действат 2-3 банди и незнам кога на някой карантиите ще се влачат по пътя. На хората им писна да ги крадат, бият и ограбват по улиците и си мисля, че много скоро ще вземат правото в свои ръце.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
nikolovvd написа:Каквото и да си говорим за вандалщината или кражбите по колите или домовете много е неприятно и в първия момент се чувстваш като празен/кух. Направо изпадаш в безтегловност, а краката ти се подкосяват!http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Търсенето на стъкло вече не е проблем. Преди години - в зората на демокрацията, беши голям зор да намериш задно странично стъкло дори за Лада. Още повече във Варна и то в Събота. После идва и другият проблем - търсенето на сервиз където да ти го монтират, защото някой са с две леви ръце и всички пръсти пълци или поне бяха. :DНяма начин да няма начин!
Коментар
-
Лошото е че,крадците не осъзнават ква мъка е човек като е в момент на безпаричие да дава пари за стъкла,още повече за друго сд ...Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Такъв хванеш ли ги, бой, еб.н и сръПска музика !!! На мен едно наркоманче ми счупи заното стъкло и окриви 3 от вратите. Хванаха го ченгетата, писаха протоколи, отпечатъци, свидетели и накрая прокурора не внесе делото в съда. Нямало доказателства срещу копелето. И всичко това при положение че дори ползвъх връзки от съда. Ба си шибаната държава ! В началото на демокрацията, едно ченге каза на мой познат, който хвана джпчията в колата си, вместо да ни викаш, следващия път му начупи главата и повече няма да се мерне. То на копелето няма и да му стиска да се оплаче . На никой не пожелавам такива преживявания, ама се случват.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар