Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чуството да си намериш колата разбита ...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Dido_Lyubenov написа:
    Такъв хванеш ли ги, бой, еб.н и сръПска музика !!! На мен едно наркоманче ми счупи заното стъкло и окриви 3 от вратите. Хванаха го ченгетата, писаха протоколи, отпечатъци, свидетели и накрая прокурора не внесе делото в съда. Нямало доказателства срещу копелето.
    Нямало доказателства? Къде това, в кой град, кой прокурор?

Коментар

Русе Но така е в цяла БГ. Оставят кокошкарите да золумстват, за да не обръщаме внимание на сериозните престъпления. Да могат те да си въртят големите далавери от които всички страдаме, без да им пречим. Иначе като сплашат кокошкарите, и те ще се кротнат. Тогава ще се вдигне мъглата от дребни престъпления, и техните кирливи ризи ще се видят. Е това е. Затова казвам- хванеш лиго такъв, хвъли му една гора бой и никой за нищо няма да те търси. Най-много да се оплаче копелето, ама няма да му стиска, пък и няма да му обърнат внимание.
      Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Малко ъпдейт ...На момче от блока преди година му разбиват колата,по същия начин,по който и моята е разбита.Взимат му яке за 500 лв. и сд.Преди няколко дена вижда един наркоман с неговото яке и почва да го разпитва от къде го има.Наркомана естествено излъгал,при което момчето тръгнало да го бие,но наркомана извадил нож.Отива в полицията,но никакъв резултат.Сега стои въпроса какво да го правим тоя.Знаем,че е той със сигурност.Единия вариант е да му хвърлим един здрав бой,ей така за душевна утеха,другия вариант,който мислим да направим е двамата да ходим в 7-мо да пишем жалби,за каквото ни е откраднал и за това че го е заплашил с нож ... Знам,че звучи лапешко и смешно,ама този всеки ден се разкарва из нашия район и университета и е гадно да видиш как някои ти носи якето ...
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Един "лош" съвет от мен. Хванете го на тъмно, метнете му едно чергило отгоре, да не вижда кой го млати, и бой, ама бой, докато започне да се моли и си признае за всички золуми. Ще спре и да се навърта в квартала Ви. В една нормална държав, тоя ще ше да е в пандиза, докто каже добър ден на съдията, но тук си караме по законите на дунглата, защото такива са ни законите, и най вече тези дето трябва да ги прилагат. Редовия полицай си върши работата до време, щото като му се изсерат няколко пъти на труда, и на ченгето му писва, па ако ще и най-праведния човек да е.
          Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

В нашата "държава" цигани,наркомани .... са под закрила на закона.Преди година отивам в РПУ-то,подавам жалба срещу 1 циганин,а те ми отговориха:"Щом лицето е от ромски произход,оправяй се сам."От този отговор какъв извод може да си направиш?,освен да хващам пушката и наред.
            Fiat Marea 1.6 16V ELX 2000г.CNG,Opel Antara 2,2 163kc.
            ex:Fiat Regata 1714D;ex:Fiat 125P

Коментар

Направете и двете. Ама първо си вземете по една тръба като ще ви вади нож. Як бой, сцепете го, и тогава в полицията.

Коментар

От второто няма смисъл. Варианта на Dido_Lyubenov е добър и задължително трябва да го изпълните, а не на копе*ето да му се размине! В тази държава и в тези години единственото ефективно действие срещу мангалите и наркоманите е личната саморазправа.
                1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

Princo: Не се знае дали е неговото яке, не се знае кой го е откраднал. От къде знаеш, че е излъгал, само щото е наркоман ли? Може да го е свил от някой друг - това не значи, че той е разбил колата.Не знам защо не се включат модераторите - в тая тема явно се подклажда саморазправа и расизъм.
                  Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
                    Princo: Не се знае дали е неговото яке, не се знае кой го е откраднал. От къде знаеш, че е излъгал, само щото е наркоман ли? Може да го е свил от някой друг - това не значи, че той е разбил колата.Не знам защо не се включат модераторите - в тая тема явно се подклажда саморазправа и расизъм.
                    Къде видя подклаждане на расизъм?
                    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Колежке, извини ме, но това не е расизъм ! Аз споделям от личен опит, и от опита на мой приятел. Той преди доста години, набара един такъв докато се мъчи да му краде москвича, който беше без акумулатор. Пича извика ченгетата, слезе на паркинга и заприказва пишман крадеца, уж че не е неговата колата, докато чака да дойдат ченгетата. Знаеш ли какво му каха :D - "Ние този ще го пуснем след един час, щото ще извади някакви психични отклонения, и след някой друг ден пак ще дойде да пипа по вшия паркинг. Дугия път, такъв като го хванеш, не ни викай, ами вземи че му хвърли една гора бой, и повече няма да припари тук." Никой няма да отиде да се оплаче че е ял бой защото са го хванали да краде. Важното е да е наистина той виновника.

Коментар

ele написа:
                        Не исках да навлизам в подробности.Якето е много скъпо и е модел от преди 2 години.Той е казал,че го е взел за 65лв. преди 3 години.Да не говорим,че неговата кола и моята са разбити по абсолютно един и същ начин и е взето каквото е успял да набара.В такъв смисъл,че не е разбирал къде и какво да търси ... А и мислиш ли,че ако якето го е купил,ще му вади нож ?
                        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Колега як бой ама як. Вкарвате го в един багажник и някъде високо по Витоша да го ядат лисиците... така трябва да се превъзпитава!

Коментар

ако е в студентски, и аз мога да дойда да помогна с някои друг ритник на наркоманчето, неговата мамица, гол да го съблечете ! счупете му всички пръсти на двете ръце, неговата мама мръсна наркоманска (devil)

Коментар

Ако ще има въргал пишете и мен пп Ключа за джантите е мног удобен - тествано пп Ей сега майка Тереза ще ми обясни колко неморлно е да се бият горките бедни нащастни и сиротни наркомани.
                              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Принкич, баце, тука вече съм съгласен с Еле.Откъде па си сигурен, че не е купил якето от някъде си ? Откъде си сигурен, че той е разбил колата ?Когато си отговориш на тези въпроси ама гледай да си 100% сигурен, иди и му хвърли един лабут.Ами ако е НЕВИНЕН ? Щото има и такъв вариан, нали ?
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X