nasty написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хипотетично - дупка на пътя, виновен?
Collapse
X
-
Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
-
Re: Хипотетично - дупка на пътя, виновен?
///// написа:... Естествено, че може да е в завой, при намалена или ограничена видимост, насрещодвижещия се с нерегулирани ксенони те е заслепил...Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
jenshen73 написа:Аз като се вмирише времето - предпочитам или да ползвам градски транспорт или такси или кракомобил. Но да се кача на тон и кусур железа за да си повозя задника екстремно - не.
Коментар
-
Immortal написа:jenshen73 написа:Аз като се вмирише времето - предпочитам или да ползвам градски транспорт или такси или кракомобил. Но да се кача на тон и кусур железа за да си повозя задника екстремно - не.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
При ситуация на щета се вика застрахователя. КАТ въобще не ги търся, само се обаждам за да запишат и те щетата под някакъв номер който го изисква застрахователя. За последно като имаше две срязани гуми от дупка, си викнах застрахователя, дойдоха, снимаха писаха........ После те да се оправят с общината. Ако дупката е в локва (прикрита от вода) въобще не те карат да пишеш каквото и да било, води се скрита дупка. Ако дупката се вижда винаги се опитват да те извръткат, че си могъл да спреш....... Просто трябва да си съчиниш ситуация в която няма как да избегнеш дупката.
Коментар
-
Вас може и да не ви изгонят от работа,но леля Пенка от Долно Нанагорнище,която работи шивачка за 250лв в съседния град и пътува партия с комшийката и мъжа и ,дето са на същия хал,не може да си позволи да си стои вкъщи и да си изгуби работата.Затова рискува и пътува! Затова спрете да гледате нещата само от своята камбанария,а се замислете за обикновения човечец.А това с несъобразената скоорост е стандартната простотия на катаджиите...Само така и никой от тях не успява да ми дефинира несъобразена скорост?! С колко се кара сред поле от дупки например? И как,като не е бил там,шибания шапкар ще ми каже с колко съм карал и какво съм направил. Истината е съвсем друга-държавата и най-вече държавния служител не ги ебе за обикновения човечец и гледа да го мине всячески. И докато за оялите се държавници е логично да не ги е еня за хирицата,не разбирам тъпунгерите в униформа какво им става ...Че не е ли тяхната съпруга или сина им също обикновен човек.Ами такъв тъпак като него орисува жена му и я изкара виновна,той какво ще направи? Повечето родни полицаи не го правят умишлено,просто не ги е ебе за другия и грам не мислят като се отзоват на сигнал...Гледат да те прецакат и да са добре ,защото напишат ли ,че общината е виновна,това може да се обърне срещу тях и да си загубят работата. Омагьосан кръг,който май само в Булгаристан го има.ex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар