Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хипотетично - дупка на пътя, виновен?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

nasty написа:
    Е по спомени го казвам - даваха го по господари на ефира ,а те си ппукрасяват малко
    Виж, не оспорвам думите ти. Тъпо ми е, че като видят, че пътищата са осрани и от спортна страст всички се качват да карат. Е тогава точно става мазалото и все някой им е виновен. Всяка година във Варна стават подобни циркове. Снегорините не могат да чистят пътищата заради смелчаци закъсали я в пряспа, я на лед, я в някоя шахта без капак в 50 сантиметрова локва от проливният дъжд ... Аз като се вмирише времето - предпочитам или да ползвам градски транспорт или такси или кракомобил. Но да се кача на тон и кусур железа за да си повозя задника екстремно - не.
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Re: Хипотетично - дупка на пътя, виновен?

///// написа:
      ... Естествено, че може да е в завой, при намалена или ограничена видимост, насрещодвижещия се с нерегулирани ксенони те е заслепил...
      Така е, най-гадното е, че не дай боже направиш ли беля, си отговаряш пред закона като виждащ и внимаващ, просто не виждаш ли, НЕ КАРАШ!!! Шофирането не е непрекъсваем процес, при който всичко е решено и само се движиш с разрешената скорост, ако съвсем случайно го няма моста над реката, по който трябва да минеш, изобщо не е престъпление и да набиеш спирачки. Ъхъ.
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Хипотетично - дупка на пътя, виновен?

Както писа Краси - на Андро баща му им разказа играта Даже по вестниците го писаха , а и по телевизията го даваха.
        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

jenshen73 написа:
          Аз като се вмирише времето - предпочитам или да ползвам градски транспорт или такси или кракомобил. Но да се кача на тон и кусур железа за да си повозя задника екстремно - не.
          И имаш повече доверие на шофьорските умения на тъпия бакшиш или пияния автобусен шофьор, отколкото на своите собствени?!? Качваш се на тон и кусур железа и ти возят задника екстремно, че си и плащаш за това?! Не давам аз никой да ме вози, когато времето е рисково. Нямам доверие на никого, освен на себе си.Ако наистина не може да се кара - или ходя ПЕШ (ако може), или си седя в къщи. Няма нищо толкова неотложно.Едно телефонче на шефа, че не мога да ида на работа, и си седя край печката у нас. Пък ако има ток - може и да работя от къщи, ако няма - няма.

Коментар

Immortal написа:
            jenshen73 написа:
            Аз като се вмирише времето - предпочитам или да ползвам градски транспорт или такси или кракомобил. Но да се кача на тон и кусур железа за да си повозя задника екстремно - не.
            И имаш повече доверие на шофьорските умения на тъпия бакшиш или пияния автобусен шофьор, отколкото на своите собствени?!? Качваш се на тон и кусур железа и ти возят задника екстремно, че си и плащаш за това?! Не давам аз никой да ме вози, когато времето е рисково. Нямам доверие на никого, освен на себе си.Ако наистина не може да се кара - или ходя ПЕШ (ако може), или си седя в къщи. Няма нищо толкова неотложно.Едно телефонче на шефа, че не мога да ида на работа, и си седя край печката у нас. Пък ако има ток - може и да работя от къщи, ако няма - няма.
            Точно така. Ако е нещо спешно - довереният ми бакшиш или неговият доверен сменник. Ако не е спешно - си седя дома на топло и червено винце (мерло)... Що да се моря/трепя, като мога да си поживея още? Обичам се повече от парите, които бих спечелил "екстремно"...
            Steliyan's Life!
            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

При ситуация на щета се вика застрахователя. КАТ въобще не ги търся, само се обаждам за да запишат и те щетата под някакъв номер който го изисква застрахователя. За последно като имаше две срязани гуми от дупка, си викнах застрахователя, дойдоха, снимаха писаха........ После те да се оправят с общината. Ако дупката е в локва (прикрита от вода) въобще не те карат да пишеш каквото и да било, води се скрита дупка. Ако дупката се вижда винаги се опитват да те извръткат, че си могъл да спреш....... Просто трябва да си съчиниш ситуация в която няма как да избегнеш дупката.

Коментар

Вас може и да не ви изгонят от работа,но леля Пенка от Долно Нанагорнище,която работи шивачка за 250лв в съседния град и пътува партия с комшийката и мъжа и ,дето са на същия хал,не може да си позволи да си стои вкъщи и да си изгуби работата.Затова рискува и пътува! Затова спрете да гледате нещата само от своята камбанария,а се замислете за обикновения човечец.А това с несъобразената скоорост е стандартната простотия на катаджиите...Само така и никой от тях не успява да ми дефинира несъобразена скорост?! С колко се кара сред поле от дупки например? И как,като не е бил там,шибания шапкар ще ми каже с колко съм карал и какво съм направил. Истината е съвсем друга-държавата и най-вече държавния служител не ги ебе за обикновения човечец и гледа да го мине всячески. И докато за оялите се държавници е логично да не ги е еня за хирицата,не разбирам тъпунгерите в униформа какво им става ...Че не е ли тяхната съпруга или сина им също обикновен човек.Ами такъв тъпак като него орисува жена му и я изкара виновна,той какво ще направи? Повечето родни полицаи не го правят умишлено,просто не ги е ебе за другия и грам не мислят като се отзоват на сигнал...Гледат да те прецакат и да са добре ,защото напишат ли ,че общината е виновна,това може да се обърне срещу тях и да си загубят работата. Омагьосан кръг,който май само в Булгаристан го има.
                ex.Мареа ТД100

Коментар

Working...
                X