Язе май че бегам през терминалото на литищиту и ке ви думам къ е у белию свет Те да видим ке има ли сунца и на нашу улицу То е ясно че тук всеки си живее в някакъв собствен измислен свят и оправия не дебне от никъде. Двадесет страници !!! Двайсе страници изписани от българи, и само простотии. Че и аз писах Ай кажете нещо умно накрая !? Накъде ? Ще бъдем ли колеги на пътя или ще се псуваме за глупости ???Интересно ми е ще има ли поне един адекватен отговор
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Забраняват китайските ксенони
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Dido_Lyubenov написа:Язе май че бегам през терминалото на литищиту и ке ви думам къ е у белию свет Те да видим ке има ли сунца и на нашу улицу То е ясно че тук всеки си живее в някакъв собствен измислен свят и оправия не дебне от никъде. Двадесет страници !!! Двайсе страници изписани от българи, и само простотии. Че и аз писах Ай кажете нещо умно накрая !? Накъде ? Ще бъдем ли колеги на пътя или ще се псуваме за глупости ???Интересно ми е ще има ли поне един адекватен отговор
Коментар
-
petar2202 написа:Dido_Lyubenov написа:Язе май че бегам през терминалото на литищиту и ке ви думам къ е у белию свет Те да видим ке има ли сунца и на нашу улицу То е ясно че тук всеки си живее в някакъв собствен измислен свят и оправия не дебне от никъде. Двадесет страници !!! Двайсе страници изписани от българи, и само простотии. Че и аз писах Ай кажете нещо умно накрая !? Накъде ? Ще бъдем ли колеги на пътя или ще се псуваме за глупости ???Интересно ми е ще има ли поне един адекватен отговорОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар