Tрябва някой да излезе от пътя пред очите ти, за да разбереш, че заслепяваш, така ли?Искаш правила, ама ги искаш първо за другите, а после за теб?Много си хитър.Аман от тарикати в тази държава.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Забраняват китайските ксенони
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Dido_Lyubenov написа:Lane Staley написа:Писна ми. Преди ми беше гот да карам нощем, сега ...Да ги глобяват/спират от движение, каквото и да е, дано изчистят пътищата.Всеки си прави каквото си иска по колата си, едни те заслепяват, други ще те оглушат, трети ще те удушат, четвърти нямат две крушки по стоповете да светят както го е замислил производителя - не знаеш спира ли, мигач ли е дал или задна. Да стегнат техническите прегледи и да останат самоизправните автомобили. А който иска ксенон - Технотест.krasio_79bs написа:Имам ксенон от почти 18 месеца.На фар с лупа.Афтърмаркетче за скромна сума.През тези 18 месеца не съм спрял да карам на фарове вкл. и денем.Нито един път до сега не са ми присветнали и тн.През това време и два пъти съм минавал технически преглед по всички правила без проблеми.И защо тогава да го свалям?Нямам нито една причина,освен ,че съм променил нещо по конструкцията и тн.А колко водачи има дето са сменили примерно размера на предписаните гуми?Не е ли това нарушение на разпоредбите.Минават ли технотест?До де не ме спрат и до де не преча на другите участници в движението няма да го махна.
Коментар
-
Lane Staley написа:Tрябва някой да излезе от пътя пред очите ти, за да разбереш, че заслепяваш, така ли?Искаш правила, ама ги искаш първо за другите, а после за теб?Много си хитър.Аман от тарикати в тази държава.
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:krasio_79bs написа:Покажи де е написано черно на бяло това за гумите
Коментар
-
Аха......тва чесно казано не съм се интересувал как е, така или иначе гледам да карам винаги с по широки.......и като цяло изобщо не ми дреме дали се санкционира, предпочитам да мога да спра есктремно като се наложи и да съм по харен в завоя.......Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
krasio_79bs написа:...Покажи де е написано черно на бяло това за гумите и ще черпя при първи удобен момент.А за по ниски и по високи гуми пак ли е така според тебе?Тия с ниските минават щото са по стабилни ,па другите горят?Дали е така?Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dikata_BG написа:Не е реклама ще си вземам новите лампи от тук ( цяла нова H.I.D. система)jenshen73 ако желаеш можем да си комбинираме поръчката и да си разделим доставкатаSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:krasio_79bs написа:...Покажи де е написано черно на бяло това за гумите и ще черпя при първи удобен момент.А за по ниски и по високи гуми пак ли е така според тебе?Тия с ниските минават щото са по стабилни ,па другите горят?Дали е така?
Коментар
-
Тук вече отидохме здраво на спам, но... ето го Гординито, за което Краси говори! http://vbox7.com/play:8181ee37
Коментар
-
На теб май ти е по лесно да дрънкаш глупости от колкото да четеш.Не заслепявам!!!18 месеца карам с тях.Последният преглед го минах на 21.10.2011.Баш по време на истерията с ксеноните.Не заслепява бре.
Коментар
-
И аз ще вляза в спама...Какво става ако моите ксенони не са "китайски", ами са най-редовни изпитани и одобрени от TÜV (пазя си всички документи, в които е записано - geprüfte Qualität vom TÜV mit 1 Jahre Garantiе)?Към колегата Dido_Lyubenov - не се вглеждай много подробно в книжката с инструкции на автомобила. В моята пише,ч е трябва да използвам масло SELENIA 10W-40, но колата откакто е при мен я "мъча" с всякакви 5W-40 без да нарушавам "отделянето на вредни емисии и шум, трябва да отговаря на спецификациите на МПС дадени от завода производител". И да не се засeгне някой. Без лоши чувства. Но със скапани закони и слаб контрол = такава е действителността (ксенони, водородни бълбукатори, затапен ЕГР, резонатор вместо катализатор............). Кой ли има интерес от това?Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
chaveto написа:На теб май ти е по лесно да дрънкаш глупости от колкото да четеш.Не заслепявам!!!18 месеца карам с тях.Последният преглед го минах на 21.10.2011.Баш по време на истерията с ксеноните.Не заслепява бре.Чл. 10. (1) Моторно превозно средство или тегленото от него ремарке е технически неизправно, ако има някоя от следните повреди или неизправности:9. по колелата и гумите:а) гумата не съответства по размер, налягане, допустимо натоварване и скорост на марката и модела на моторното превозно средство;б) гумата има разкъсвания;в) джантата е повредена или деформирана, липсва или е повреден елемент за закрепване на джантата към главината на колелото;г) дълбочината на протекторния рисунък на гумите на автомобилите и на мотоциклетите е по-малка от 1,6 мм;д) има вулканизирани или регенерирани предни гуми;е) не са балансирани колелата на лекия автомобил;
Коментар
-
Stefanaki написа:И аз ще вляза в спама...Какво става ако моите ксенони не са "китайски", ами са най-редовни изпитани и одобрени от TÜV (пазя си всички документи, в които е записано - geprüfte Qualität vom TÜV mit 1 Jahre Garantiе)?Към колегата Dido_Lyubenov - не се вглеждай много подробно в книжката с инструкции на автомобила. В моята пише,ч е трябва да използвам масло SELENIA 10W-40, но колата откакто е при мен я "мъча" с всякакви 5W-40 без да нарушавам "отделянето на вредни емисии и шум, трябва да отговаря на спецификациите на МПС дадени от завода производител". И да не се засeгне някой. Без лоши чувства. Но със скапани закони и слаб контрол = такава е действителността (ксенони, водородни бълбукатори, затапен ЕГР, резонатор вместо катализатор............). Кой ли има интерес от това?Subaru B9 tribeca 3.0
Peugeot 307 04
Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
Fiat Brava 1.6 16V 103
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар