Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Забраняват китайските ксенони

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ами то проблема е в монтажа, иначе мерси
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

За колегите с дългите - и ние имаме дълги, а някои са с ксенонови дълги. Тогава вече и да си имал шанс да видиш нещо го загубваш.

Коментар

petar2202 написа:
        Леле майчице, какъв безмислен спор! Технотестове, ГТП-та, закони, добичета ..... за едни фарове.
        Верно бе! Май Шекспир бе написал "Много шум за нищо" и ние да не останем по-назад.Ние обаче ползваме фаровете да си осветяваме пътя и понякога да се обозначаваме отдалеч, ако ги ползваш за броене на гаргите по дървета можеш да ги свалиш/демонтираш, защото само харчат ток, респективно гориво и по този начин спомагаш за замърсяването и глобалното затопляне.
        Няма начин да няма начин!

Коментар

emzo написа:
          Е ти па кво ся мързи те да свалиш 2 фара и да ги монтираш ли? Представям си куките ако те накарат на пътя да си сложиш халогенни.Дано не се налага.
          FIAT BRAVO 1.6
          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
            emzo написа:
            Е ти па кво ся мързи те да свалиш 2 фара и да ги монтираш ли? Представям си куките ако те накарат на пътя да си сложиш халогенни.Дано не се налага.
            На левия фар, ще ги накарам те да ги сложат :P.
            Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Бе вие се базикате, ама имаше едно клипче "Как се сменя крушка на Меган и Голф". На Голфа за 45 секунди, а на Мегана 45 минути - със сваляне на гумата! Ужас!
              Няма начин да няма начин!

Коментар

Информация за Бургас :В момента тече стандартната акция светлина.За ксенони никои няма да спира така че караите си спокоино :D
                FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

Аз имам един такъв въпрос (карам с обикновени крушки) .... Хората които карат така да кажа ниско бюджетен ксенон и ми е.ават очите вечер (лично да си кажа не знам поради каква причина било лошо регулиране или качество или каквото, всъщност не ме интересува причината а последствието) дали когато попаднат на същия като тях пример получават същия ефект като мен или светлината която излъчват по някакъв начин поглъща или неутрализира срещуположния поток .... Защото трябва да си сляп или да се правиш на луд за да отречеш, че това явление по българските пътища си е проблем. Лично Мнение.
                  Bravo 1.6 16V GT `00

Коментар

всеки псува другия, но прави същите неща от които сам се дразни :D
                    2015 Renault Megane Expression GT
                    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

ChosenOne написа:
                      Аз имам един такъв въпрос (карам с обикновени крушки) .... Хората които карат така да кажа ниско бюджетен ксенон и ми е.ават очите вечер (лично да си кажа не знам поради каква причина било лошо регулиране или качество или каквото, всъщност не ме интересува причината а последствието) дали когато попаднат на същия като тях пример получават същия ефект като мен или светлината която излъчват по някакъв начин поглъща или неутрализира срещуположния поток .... Защото трябва да си сляп или да се правиш на луд за да отречеш, че това явление по българските пътища си е проблем. Лично Мнение.
                      Подкрепям!
                      PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
                      Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!

Коментар

Jimy написа:
                        Защото това е нова технология, защото както много други институции , така и вездесъщите КАТ са си седнали на ръцете и са си навряли главата в задника!С тая лампа, по-долу кво правим????
                        С тая лампа колега, си светим тм дето ходим сами. Защо си мислиш, че като я сложиш на обикновен фар и ще свети където трябва и колкото трябва ? Явно си има разработени фарове с рефлектори за този тип LED лампи. За ксенона и аз съм против монтирането му на фарове, които не са предназаначени за ксенон.
                        Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Airfan написа:
                          За колегите с дългите - и ние имаме дълги, а някои са с ксенонови дълги. Тогава вече и да си имал шанс да видиш нещо го загубваш.
                          Нищо подобно, много пъти с биксенон са пускали дългите и както казах по напред, просто виждаш, че светлината се променя, но не и блестенето. П.С на шефа 8-та на всеки диод си има лупа.

Коментар

Писна ми. Преди ми беше гот да карам нощем, сега ...Да ги глобяват/спират от движение, каквото и да е, дано изчистят пътищата.Всеки си прави каквото си иска по колата си, едни те заслепяват, други ще те оглушат, трети ще те удушат, четвърти нямат две крушки по стоповете да светят както го е замислил производителя - не знаеш спира ли, мигач ли е дал или задна. Да стегнат техническите прегледи и да останат самоизправните автомобили. А който иска ксенон - Технотест.
                            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Имам ксенон от почти 18 месеца.На фар с лупа.Афтърмаркетче за скромна сума.През тези 18 месеца не съм спрял да карам на фарове вкл. и денем.Нито един път до сега не са ми присветнали и тн.През това време и два пъти съм минавал технически преглед по всички правила без проблеми.И защо тогава да го свалям?Нямам нито една причина,освен ,че съм променил нещо по конструкцията и тн.А колко водачи има дето са сменили примерно размера на предписаните гуми?Не е ли това нарушение на разпоредбите.Минават ли технотест?До де не ме спрат и до де не преча на другите участници в движението няма да го махна.
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Lane Staley написа:
                                Писна ми. Преди ми беше гот да карам нощем, сега ...Да ги глобяват/спират от движение, каквото и да е, дано изчистят пътищата.Всеки си прави каквото си иска по колата си, едни те заслепяват, други ще те оглушат, трети ще те удушат, четвърти нямат две крушки по стоповете да светят както го е замислил производителя - не знаеш спира ли, мигач ли е дал или задна. Да стегнат техническите прегледи и да останат самоизправните автомобили. А който иска ксенон - Технотест.
                                krasio_79bs написа:
                                Имам ксенон от почти 18 месеца.На фар с лупа.Афтърмаркетче за скромна сума.През тези 18 месеца не съм спрял да карам на фарове вкл. и денем.Нито един път до сега не са ми присветнали и тн.През това време и два пъти съм минавал технически преглед по всички правила без проблеми.И защо тогава да го свалям?Нямам нито една причина,освен ,че съм променил нещо по конструкцията и тн.А колко водачи има дето са сменили примерно размера на предписаните гуми?Не е ли това нарушение на разпоредбите.Минават ли технотест?До де не ме спрат и до де не преча на другите участници в движението няма да го махна.
                                Колега, и аз съм с лупи на късите, не съм със ксенон, е и теб не обвинявам за ксенона щом си с лупи, но за гумите малко грешиш. Всички си слагат по-широки гуми за гъзарлък, което е по-добре за стабилноста и спирачния път на колата. Подлежат на санкция тези водачи, които монтират гуми с по-малка допирна повърхност с пътната настилка, от предписаната от завода производител, тоест по-тесни от предписаните.
                                Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Working...
                                X