Ами то проблема е в монтажа, иначе мерси
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Забраняват китайските ксенони
Collapse
Заключена тема
X
X
-
petar2202 написа:Леле майчице, какъв безмислен спор! Технотестове, ГТП-та, закони, добичета ..... за едни фарове.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
popara801 написа:emzo написа:Ами то проблема е в монтажа, иначе мерсиFiat Stilo 1.9 JTD 2003г.
Коментар
-
Аз имам един такъв въпрос (карам с обикновени крушки) .... Хората които карат така да кажа ниско бюджетен ксенон и ми е.ават очите вечер (лично да си кажа не знам поради каква причина било лошо регулиране или качество или каквото, всъщност не ме интересува причината а последствието) дали когато попаднат на същия като тях пример получават същия ефект като мен или светлината която излъчват по някакъв начин поглъща или неутрализира срещуположния поток .... Защото трябва да си сляп или да се правиш на луд за да отречеш, че това явление по българските пътища си е проблем. Лично Мнение.Bravo 1.6 16V GT `00
Коментар
-
ChosenOne написа:Аз имам един такъв въпрос (карам с обикновени крушки) .... Хората които карат така да кажа ниско бюджетен ксенон и ми е.ават очите вечер (лично да си кажа не знам поради каква причина било лошо регулиране или качество или каквото, всъщност не ме интересува причината а последствието) дали когато попаднат на същия като тях пример получават същия ефект като мен или светлината която излъчват по някакъв начин поглъща или неутрализира срещуположния поток .... Защото трябва да си сляп или да се правиш на луд за да отречеш, че това явление по българските пътища си е проблем. Лично Мнение.PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!
Коментар
-
Jimy написа:Защото това е нова технология, защото както много други институции , така и вездесъщите КАТ са си седнали на ръцете и са си навряли главата в задника!С тая лампа, по-долу кво правим????Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Airfan написа:За колегите с дългите - и ние имаме дълги, а някои са с ксенонови дълги. Тогава вече и да си имал шанс да видиш нещо го загубваш.
Коментар
-
Писна ми. Преди ми беше гот да карам нощем, сега ...Да ги глобяват/спират от движение, каквото и да е, дано изчистят пътищата.Всеки си прави каквото си иска по колата си, едни те заслепяват, други ще те оглушат, трети ще те удушат, четвърти нямат две крушки по стоповете да светят както го е замислил производителя - не знаеш спира ли, мигач ли е дал или задна. Да стегнат техническите прегледи и да останат самоизправните автомобили. А който иска ксенон - Технотест.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Имам ксенон от почти 18 месеца.На фар с лупа.Афтърмаркетче за скромна сума.През тези 18 месеца не съм спрял да карам на фарове вкл. и денем.Нито един път до сега не са ми присветнали и тн.През това време и два пъти съм минавал технически преглед по всички правила без проблеми.И защо тогава да го свалям?Нямам нито една причина,освен ,че съм променил нещо по конструкцията и тн.А колко водачи има дето са сменили примерно размера на предписаните гуми?Не е ли това нарушение на разпоредбите.Минават ли технотест?До де не ме спрат и до де не преча на другите участници в движението няма да го махна.
Коментар
-
Lane Staley написа:Писна ми. Преди ми беше гот да карам нощем, сега ...Да ги глобяват/спират от движение, каквото и да е, дано изчистят пътищата.Всеки си прави каквото си иска по колата си, едни те заслепяват, други ще те оглушат, трети ще те удушат, четвърти нямат две крушки по стоповете да светят както го е замислил производителя - не знаеш спира ли, мигач ли е дал или задна. Да стегнат техническите прегледи и да останат самоизправните автомобили. А който иска ксенон - Технотест.krasio_79bs написа:Имам ксенон от почти 18 месеца.На фар с лупа.Афтърмаркетче за скромна сума.През тези 18 месеца не съм спрял да карам на фарове вкл. и денем.Нито един път до сега не са ми присветнали и тн.През това време и два пъти съм минавал технически преглед по всички правила без проблеми.И защо тогава да го свалям?Нямам нито една причина,освен ,че съм променил нещо по конструкцията и тн.А колко водачи има дето са сменили примерно размера на предписаните гуми?Не е ли това нарушение на разпоредбите.Минават ли технотест?До де не ме спрат и до де не преча на другите участници в движението няма да го махна.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар