Леле майчице, какъв безмислен спор! Технотестове, ГТП-та, закони, добичета ..... за едни фарове. Ми гледаш си в пътя, не в на хората фаровете и всичко приключва. Интересно, колко много хора в този форум няма с какво да се занимават!
Ела да си облещя старите фарове срещу тебе, а ти си гледай пътя. Особено ако пътят ти прави ляв завой, а срещу теб идвам аз, като за мен завоят е десен. Сещаш ли се какво точно ще видиш от пътя?
Ами сещам се, няма да си първия, който ми излиза на ляв завой и ми изгаря ретината. Не е приятно, но живота е радост и тъга Взимам си завоя и си продължавам.
Спорът премина от тип "зимни/летни гуми" към тип "пушачи/непушачи" - язе че си чадим, па кой сака да си диша.Извинявам се на администрацията за цитатите на чужд език! Ето така се спазва буквата на закона!!! Ако модераторите бяха катаджии, сега ксенонаджиите щяха да питат във форум "Направи си сам" как се прави дворно осветление от ментеляшки ксенон :P Поздрав най-сърдечен
Добре някой да може да каже със сигурност каква е санкцията за допълнително поставен ксенон и имали някой които да е глобен или спрян от движение заради това?
Санкции няма и за да съм още по сигурен затова мисля да мина на 10000К в близките дни за момента 8000К (само да споделя на хейтърите който ще ми кажат колко са ми сини фаровете съм започнал по стълбичката в следния ред : 4300К ; 3000К ; 5000К ; 6000К ; 8000К в момента)Спиран 3 пъти от куки просто като ги видя и не издържам да не навиря фаровете нагоре да живеят копчетата до кормилото
Санкции няма и за да съм още по сигурен затова мисля да мина на 10000К в близките дни за момента 8000К (само да споделя на хейтърите който ще ми кажат колко са ми сини фаровете съм започнал по стълбичката в следния ред : 4300К ; 3000К ; 5000К ; 6000К ; 8000К в момента)Спиран 3 пъти от куки просто като ги видя и не издържам да не навиря фаровете нагоре да живеят копчетата до кормилото
Не е реклама ще си вземам новите лампи от тук ( цяла нова H.I.D. система)jenshen73 ако желаеш можем да си комбинираме поръчката и да си разделим доставката
Леле майчице, какъв безмислен спор! Технотестове, ГТП-та, закони, добичета ..... за едни фарове. Ми гледаш си в пътя, не в на хората фаровете и всичко приключва. Интересно, колко много хора в този форум няма с какво да се занимават!
Ами айде тогава аз ще карам на дълги срещу тебе за да виждам по добре пък ти си гледай пътя. С 90 % от ксеноните е същата работа. Трябва на 3-4 човека им спрат колите от движение и ще ви видя как веднага ще спрете да се правите на най великите мозъци относно фаровете и веднага ще ги махнете.Дори няма да има необходимост да ровят по колите на всички.
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Дика, дай и на мен 4000к ама искам и услуга монтаж
Н7 беше нали. Ако е така имам две не ползвани. Само са пуснати по веднъж в ръката ми за да видя какъв е цвета.П.С не съм сигурен обаче какво К бяха 4000 или 4300.
Коментар