Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Забраняват китайските ксенони

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Леле майчице, какъв безмислен спор! Технотестове, ГТП-та, закони, добичета ..... за едни фарове. Ми гледаш си в пътя, не в на хората фаровете и всичко приключва. Интересно, колко много хора в този форум няма с какво да се занимават!

Коментар

Как не се бяхме сетили до сега!

Коментар

Мисля,че в точка 2 от протокола за ГТП достатъчно ясно е отбелязано ""Осветяване и светлинна сигнализация"
        Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Ела да си облещя старите фарове срещу тебе, а ти си гледай пътя. Особено ако пътят ти прави ляв завой, а срещу теб идвам аз, като за мен завоят е десен. Сещаш ли се какво точно ще видиш от пътя?

Коментар

Ами сещам се, няма да си първия, който ми излиза на ляв завой и ми изгаря ретината. Не е приятно, но живота е радост и тъга Взимам си завоя и си продължавам.

Коментар

Спорът премина от тип "зимни/летни гуми" към тип "пушачи/непушачи" - язе че си чадим, па кой сака да си диша.Извинявам се на администрацията за цитатите на чужд език! Ето така се спазва буквата на закона!!! Ако модераторите бяха катаджии, сега ксенонаджиите щяха да питат във форум "Направи си сам" как се прави дворно осветление от ментеляшки ксенон :P Поздрав най-сърдечен
              Бай Фичо - ега ти пауъра!!!

Коментар

Добре някой да може да каже със сигурност каква е санкцията за допълнително поставен ксенон и имали някой които да е глобен или спрян от движение заради това?

Коментар

Санкцията де юре е спиране от движение. На практика - никаква, просто се намираме на приказка.

Коментар

Санкции няма и за да съм още по сигурен затова мисля да мина на 10000К в близките дни за момента 8000К (само да споделя на хейтърите който ще ми кажат колко са ми сини фаровете съм започнал по стълбичката в следния ред : 4300К ; 3000К ; 5000К ; 6000К ; 8000К в момента)Спиран 3 пъти от куки просто като ги видя и не издържам да не навиря фаровете нагоре да живеят копчетата до кормилото
                    Subaru B9 tribeca 3.0
                    Peugeot 307 04
                    Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
                    Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

Dikata_BG написа:
                      Санкции няма и за да съм още по сигурен затова мисля да мина на 10000К в близките дни за момента 8000К (само да споделя на хейтърите който ще ми кажат колко са ми сини фаровете съм започнал по стълбичката в следния ред : 4300К ; 3000К ; 5000К ; 6000К ; 8000К в момента)Спиран 3 пъти от куки просто като ги видя и не издържам да не навиря фаровете нагоре да живеят копчетата до кормилото
                      Дай ксенонови лампи 3000 или 4300 Келвина ?
                      Steliyan's Life!
                      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Дика, дай и на мен 4000к ама искам и услуга монтаж
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                          Стига бе, гад. Аз само лампите искам, сам ши си ги сменя. Моите са някво менте между 4300 и 5000 и светят като 6000
                          Steliyan's Life!
                          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Не е реклама ще си вземам новите лампи от тук ( цяла нова H.I.D. система)jenshen73 ако желаеш можем да си комбинираме поръчката и да си разделим доставката
                            Subaru B9 tribeca 3.0
                            Peugeot 307 04
                            Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
                            Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

petar2202 написа:
                              Леле майчице, какъв безмислен спор! Технотестове, ГТП-та, закони, добичета ..... за едни фарове. Ми гледаш си в пътя, не в на хората фаровете и всичко приключва. Интересно, колко много хора в този форум няма с какво да се занимават!
                              Ами айде тогава аз ще карам на дълги срещу тебе за да виждам по добре пък ти си гледай пътя. С 90 % от ксеноните е същата работа. Трябва на 3-4 човека им спрат колите от движение и ще ви видя как веднага ще спрете да се правите на най великите мозъци относно фаровете и веднага ще ги махнете.Дори няма да има необходимост да ровят по колите на всички.
                              http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                              Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                              FIAT БРАВО 1.2 16v
                              ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                              FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

emzo написа:
                                Н7 беше нали. Ако е така имам две не ползвани. Само са пуснати по веднъж в ръката ми за да видя какъв е цвета.П.С не съм сигурен обаче какво К бяха 4000 или 4300.

Коментар

Working...
                                X