Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Забраняват китайските ксенони

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

chaveto написа:
    Продължавайте да се успокоявате, че не дразните насрещните, аз ще продължавам да карам на дълги срещу вас.
    Ако си мислиш, че те няма да ти цъкнат дългите :D
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Sev написа:
      доста добре тълкуват нещатаслед като черно на бяло не е забранен, гледат за настройка и това е
      Документ за регулирани фарове от сервиз, няма ли да им затоври устите ?
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
        Точно,след като фаровете ми са проверени в пункта за ГТП и всичко е наред и е написано в листа в графа фарове.
        Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

mnpenchev написа:
          Като гледам на къде отива форума очаквам скоро някой да почне да ми оняснява как се правят деца.
          и не само да ти обяснява, но и направо може да дойде да опита да ти го покаже нагледномного истина има в думите на колегата, затова поне аз спирам да чета и да пиша в този форум

Коментар

emzo написа:
            chaveto написа:
            Продължавайте да се успокоявате, че не дразните насрещните, аз ще продължавам да карам на дълги срещу вас.
            Знаеш ли на колко пъти съм си мислил да монтирам една рамка на покрива с 5 прожектора по 500W, като на джипките за офроуд... И един киловатен на задната врата, за тя дето карат зад мен Ала няма как да ги захраня...

Коментар

В крайна сметка... ЗАКОН излезе ли за тия ксенони?

Коментар

mnpenchev написа:
                Дидо, ти случайно да си бил в багажника ми тогава ? Като гледам на къде отива форума очаквам скоро някой да почне да ми оняснява как се правят деца.
                Извинявам се, ако съм прозвучал лошо... Не съм искал да те обидя или да те поучавам. От поста ти останах с впечатление, че не си наясно с функцията на регулирането на фаровете от купето... вероятно съм сгрешил.

Коментар

Забраняват китайските ксенони? Ми чи то голяма част от тях,се правят в китай.По тая логика ....
                  Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                  Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                  ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Дидо, и аз имам вина за ситуацията - не обясних, че карах пълен багажник с плочки и лепило към вилата. :D Иначе колкото и да ги регулирам, вероятно дразня насрещно движещите се с тези рефлекнори ксенони, за това и избягвам да карам вечер, но пък всичко друго ни е наред в милата ни родина и трябва да се хванем да си оправим дреболиите, като китайските ксенони и накрайниците на ауспусите.ПП. сещам се, че на ГТП лятото момчетата ми казаха, че фаровете ми са наред, но щяло да има акция за ксеноните и по-добре да ги махна за да не ме глобят. Излиза, че хем те са ми тествали фаровете и всичко ми е наред, тоест са регулирани да не заслепяват, хем пък ще ме глобят защото видите ли съм си изменил типа на светлинните източници в фаровете.

Коментар

ivailo rachev написа:
                      emzo написа:
                      Точно,след като фаровете ми са проверени в пункта за ГТП и всичко е наред и е написано в листа в графа фарове.
                      това са преходни нещаднес е бил ОК , утре не е
                      2015 Renault Megane Expression GT
                      2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                      Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Извинете за невежеството,но вчера ми монтираха ксенон на колата.Трябва ли да мина през пункт за ГТПи да взема някакъв документ за изправност от там?
                        Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                        Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

emzo написа:
                          chaveto написа:
                          Не веднъж са пускали дългите, но като ги пуснат не постигат нищо. При тези с релефното стъкло просто виждаш, че крушката се отмества, но заслепяването си е същото. Ако случайно не е с биксенон дългите му изглеждат като габарит на фона на ксенона Тези с лупите са малко по добре, ако не се клатят и са им чисти/полирани фаровете.

Коментар

dkenanova написа:
                            Извинете за невежеството,но вчера ми монтираха ксенон на колата.Трябва ли да мина през пункт за ГТПи да взема някакъв документ за изправност от там?
                            не
                            Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                            Fiat Bravo'97 1,6 16v
                            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
                              dkenanova написа:
                              не
                              Благодаря :D
                              Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                              Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Но все пак отиди да ти регулират фаровете на стенд. Никак няма да е излишно.
                                "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
                                Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
                                Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Working...
                                X