chaveto написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Забраняват китайските ксенони
Collapse
Заключена тема
X
X
-
mnpenchev написа:Като гледам на къде отива форума очаквам скоро някой да почне да ми оняснява как се правят деца.
Коментар
-
bubachko
emzo написа:chaveto написа:Продължавайте да се успокоявате, че не дразните насрещните, аз ще продължавам да карам на дълги срещу вас.
Коментар
-
mnpenchev написа:Дидо, ти случайно да си бил в багажника ми тогава ? Като гледам на къде отива форума очаквам скоро някой да почне да ми оняснява как се правят деца.
Коментар
-
mnpenchev
Дидо, и аз имам вина за ситуацията - не обясних, че карах пълен багажник с плочки и лепило към вилата. :D Иначе колкото и да ги регулирам, вероятно дразня насрещно движещите се с тези рефлекнори ксенони, за това и избягвам да карам вечер, но пък всичко друго ни е наред в милата ни родина и трябва да се хванем да си оправим дреболиите, като китайските ксенони и накрайниците на ауспусите.ПП. сещам се, че на ГТП лятото момчетата ми казаха, че фаровете ми са наред, но щяло да има акция за ксеноните и по-добре да ги махна за да не ме глобят. Излиза, че хем те са ми тествали фаровете и всичко ми е наред, тоест са регулирани да не заслепяват, хем пък ще ме глобят защото видите ли съм си изменил типа на светлинните източници в фаровете.
Коментар
-
emzo написа:chaveto написа:Продължавайте да се успокоявате, че не дразните насрещните, аз ще продължавам да карам на дълги срещу вас.
Коментар
-
pakumba написа:dkenanova написа:Извинете за невежеството,но вчера ми монтираха ксенон на колата.Трябва ли да мина през пункт за ГТПи да взема някакъв документ за изправност от там?Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар