infineon написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Забраняват китайските ксенони
Collapse
Заключена тема
X
X
-
А пък за по- редки автомобили като Фиак Купе.... където полицайте не значт, че е фиат преди да видят емблемата на предния капак, който е с фабрични лупи на късите светлини??? Както каза колегата, "Svilens" , Ами където ксенона е опция??? Верно че купето не е модел 2005++ ама те от къде ще знаят дали не е сложен в завода ОПЦИОНАЛНо?! Утре ще отворя капака ще преправя закрепянето и даже няма да се виждат баласти и т.н. всичко ще е скрито кабелите ще изглеждат фабрични и кво ?! И на мен са вадили очите с ксенон на гоуф 1 или кадетт .... но също са ми вадили очите и халогени дето светят в небето. Според мене трябва да има Акция регулирани фарове.... без да се заяждат с ксенона особенно на фарове с лупи.Просто се чудят от кой крачол да ни вадят парите вече...
Коментар
-
Френеловите пръстени (това "оребряване" на стъклата) е точно за да не свети във всички посоки, а за да е насочена светлината. Аз лично съм ЗА ксенон само на дългите светлини, ако е монтиран допълнително. На късите - както е излязла колата от завода! Или ако се слага допълнотелно ксенон и на късите светлини - да се подменят фаровете с такива с леща, за да не се заслепяват насрещните."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
dudulia написа:kaci написа:dudulia написа:Нека да попитам тези които карат с нефабричен ксенон, колко от тях имат автоматично регулиране на фаровете,когато идва насрещен автомобил?Fiat Brava 1.8 16V GT
Коментар
-
snake написа:В България още не можем да се отървем от манталитета, че автомобилът е поле за развихряне на умения от типа "направи си сам". Не знам как е по Европа-та, аз не съм ходил никъде. Но ми се струва немислимо в цивилизована държава органите на реда да си затварят очите пред животозастрашаващи или неузаконени изменения по автомобила.Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Jimy написа:snake написа:В България още не можем да се отървем от манталитета, че автомобилът е поле за развихряне на умения от типа "направи си сам". Не знам как е по Европа-та, аз не съм ходил никъде. Но ми се струва немислимо в цивилизована държава органите на реда да си затварят очите пред животозастрашаващи или неузаконени изменения по автомобила.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
emzo написа:А ти snake не проумяваш ли , че заслепяването не е от ксенона ?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Не ве нахъсвам се! Щото като ме спрат да знам, как да им го кажа...а и не исках да прозвучи така персонално, капиш?Принципа е грешен и това ,че онея са малоумници не означа ,че ние трябва да се съгласяваме.Пак да питам Н1-55W ... къде е НЕ законното в случая?Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
snake написа:Какво ще те заслепи обикновената крушка, която мъждука като свещ с недразнеща, топла светлина? .Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
mnpenchev
Не че съм някакъв голям шофьор и по принцип избягвам да карам вечер, но до сега не ми се е случвало да намалям до 20 заради отсрещно светещи в небето фарове. Някой колеги тук прекалено много драматизират нещата. С ксенон съм и без лупи на рефлекторен фар и единствения път когато са ми святкали беше като показвах на сина как се регулират фаровете (на стилото си ги вдигам и свалям от таблото) и ги бях оставил на крайно вдигнато положение.Искам да питам по-компетентните замяната на панелния с конусен филтър не се ли води доработка/модификация и не трябва ли да подлежи на технотест ? когато си пристегнете маркучи или кабели с свински опашки не е ли пак доработка ? тунинга във всичките му форми какво е ?Лично на мен много повече ми пречат светодиодите на пръскалките на разните "бегачки".
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар